MOĆ VAŠE DUŠE

Predavanje i predstavljanje knjige „MOĆ VAŠE DUŠE” - 10 koraka za duhovnu transformaciju života.
Kroz ovo predavanje autor če predstaviti svoju knjigu i duhovni razvitak čovjeka na jedan jedinstven i zabavan način. Kroz ples, pjevanje, meditacije ćemo duboko zaroniti u svoju duhovnu prirodu. Unutarnji život nije nešto dosadno, nego je najveća životna avantura koju možemo napraviti.

Knjiga „MOĆ VAŠE DUŠE” nije teorija koja je mrtvo slovo na papiru. To je knjiga koja ja je praktičan udžbenik kako da napravimo duhovnu transformacija u svojem životu. Da to postignemo sve već imamo unutar sebe. Mi smo mikro kosmos koji čeka da bude razotkriven.
Knjiga je vodič za transformaciju svakog aspekta vašeg života. I zaista je osvježenje u moru sličnih izdanja, jer na osobit i dosad neviđen način daje sagledavanje stvarnosti, te nas upućuje putem istine, sreće i unutarnjeg zadovoljstva. U knjizi je pretočena autorova mudrost i ljubav. Ona je rezultat autorovih iskustva i života sa mističnim jogijima s Himalaja, budističkim monasima sa Tajlanda i Japana te kršćanskim isposnicima s Atosa u Grčkoj.
Svi ste dobrodošli u Yoga art house u Splitu da doživite nezaboravno duhovno iskustvo.
Ulaz na predavanju je besplatan.

moć duše martin dimitrov14. rujna 2018. u 19:00 – 21:00
Yoga & Art House Split
21000 Split, Croatia

O autoru
Martin Dimitrov je motivacijski govornik, umjetnik, pisac i duhovni tragaoc. On je porijeklom iz Makedonije ali njegova duhovna potraga povela ga je na nepredvidljivo životno putovanje u različite dijelove svijeta. Nedugo nakon dolaska u Hrvatsku osnovao je kazalište "Šareni svijet" kroz koji uspješno djeluje već niz godina stvarajući predstave i izvedbe kako za djecu tako i za odrasle. Svoju strast za pričanjem priča i sposobnost da dotakne srca ljudi kroz svoje govore dovelo ga je do toga da postane motivacijski govornik i osnivač sistema za samo pomoć nazvan – "Priče za Vaš uspjeh ".

https://web.facebook.com/events/256266048359806