Upoznaj svoju životnu priču i svrhu - Biography Work

Sjećate li se kako ste jednom mislili da je život pred vama, da vremena ima na pretek i ono najbolje tek dolazi? Činilo vam se ako ćete završiti školu, zaposliti se, zasnovati obitelj, truditi se i raditi što vam se kaže - sve će biti dobro. Jednog jutra probudili ste se i shvatili da, iako ste napravili sve što treba, niste dobili što ste očekivali. 

Ako vam je ovo poznato, dođite na prvo javno predstavljanje Biography Work-a u Hrvatskoj. Rad na osobnoj biografiji može vam pomoći da razumijete svoj život, dobijete novi pogled na njega i lakše odlučite što i kako dalje.

Predavanje je u Makronovi – Ilica 11, u srijedu 24.10. u 19 sati, ulaz 20kn.

http://elabiographycoach.com/hr/

ela portretEla Kurešević, nakon trogodišnjeg studija u Engleskoj, postala je prva hrvatska Biography Counsellor. Njena karijera obilježena je pionirskim projektima na području zdrave hrane, društvene odgovornosti, etičkog biznisa i partnerstva među sektorima. Kroz Biography Work, ljudima koji žele razumjeti sebe i svoj život, Ela pomaže da shvate uzroke svojih problema i pronađu najbolje rješenje u svim područjima života – emocionalnom, poslovnom, zdravstvenom, financijskom, duhovnom itd. Konačni cilj je integrirati život u cjelinu, koja ima svrhu i smisao, a kroz razumijevanje prošlosti, prihvaćanje sadašnjost i naslućivanje budućnosti.


Intervju s Elom Kurešević:

Biography Work vam otkriva kako biti u skladnom partnerstvu s vlastitim životom