Besplatno predavanje: Zašto sam ovdje?

OBA TERMINA SU POPUNJENA MOLIM NEMOJTE SE VIŠE PRIJAVLJIVATI . HVALA :)
Što ja radim ovdje? Bi li trebao biti negdje drugdje? Zašto sam baš u ovoj životnoj poziciji? Zašto baš u ovom životu?

Besplatno predavanje iz pozicije ThetaHealing®-a o temama koje nas često zaokupljaju u našim mislima :)

TERMINI:
ZAGREB: 28.08.2019. od 19 do 21 sat
RIJEKA: 29.08.2019. od 19 do 21 sat

Naša duša nas je dovela ovdje na planetu Zemlju, a sigurno i uz pomoć neke više inteligencije. Kroz ovo predavanje potrudit ćemo se odgovoriti na neka od pitanja koja muče ljudski rod i dati vam praktične odgovore na to kako ste se našli baš u ovoj životnoj poziciji u kojoj se nalazite.

Potraga za smislom života uključuje i naše Božansko tempiranje, o čemu ćemo također pričati.

Pojasnit ćemo pojmove duhovne obitelji, vijeća dvanaestorice i sjećanja na druga mjesta i druga vremena.

Predavanje će držati Nada Šegvić & Siniša Bošković, oboje Master & Certificate of Science u Theta iscjeljivanju, najviše titule koju dodjeljuje institut za Theta iscjeljivanje u Americi.

Predavanje je također usmjereno da pojasni pojmove theta moždanih valova i Theta iscjeljivanja, te ponudi rješenja za kretanje iz vaše trenutačne pozicije u životu u neku drugu, gdje osjećate da biste radije bili.

Pronaći životno zadovoljstvo i sreću, te biti na svom namijenjenom životnom putu najveće je stanje mira koje si možemo priuštiti. Ako mislite da niste na svom ispravnom životnom putu ovo će vam predavanje pomoći da shvatite što biste mogli učiniti po tom pitanju.

Na predavanju će biti navedeni primjeri ljudi koji su bili zaglavljeni u životnim problemima i bit će predstavljena rješenja kako su izašli iz tih situacija.

Nekad su teški životni problemi i loše situacije upravo namjerno postavljeni pred nas (sami smo ih postavili kao duša!), kako bismo rješavajući ih rasli i napredovali. Što je čest princip kod duša koje vjeruju u napredovanje kroz patnje i poteškoće. Možda je došlo vrijeme da naučite i drugačiji način.

Svaka osoba koja dođe na predavanje može sudjelovati u TOMBOLI, gdje možete osvojiti stipendiju u iznosu od 2000 kn za bilo koji seminar u Theta Centru. Također bit će i drugih interesantnih informacija u vezi Theta iscjeljivanja i moći će se upisati tečajevi po povoljnijim uvjetima za sve polaznike predavanja.

OBA TERMINA SU POPUNJENA MOLIM NEMOJTE SE VIŠE PRIJAVLJIVATI . HVALA :)

PRIJAVA preko donje prijavnice.


Prijave na predavanje su obavezne, zbog organizacije prostora i potrebnog broja stolaca. Mjesta su ograničena, pa ako bude velik broj prijavljenih zatvorit ćemo prijave. 

LOKACIJE:
ZAGREB: Češki dom (Češka beseda), Šubićeva 20
RIJEKA: Theta Centar Rijeka, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a