UVOD U TESLA METAMORFOZU

UVOD U TESLA METAMORFOZU – slobodan ulaz
Hotel International, Miramarska 24

Anja Petrović, osnivač Tesla metamorfoze, međunarodno priznati iscjelitelj, učitelj i autor, dolazi iz Australije. Na Uvodnom predavanju prisutni će imati priliku iskusiti jedinstvene frekvencije Tesla valova, i otkriti kako i oni sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja. Imati ćete priliku da iskusite ove ljekovite frekvencije, kupite knjigu “Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju” i dobijete potpis autora.

PRIJAVITE SE za besplatno predavanje

UVOD U TESLA METAMORFOZU (slobodan ulaz)
Hotel International, Miramarska 24, Zagreb
petak 4. 10. 2019., 19h

Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju iscjeljenja od „neizlječivih“ bolesti, pa čak i rekonstrukciju fizički oštećene kralježnice i urođenih deformiteta, najčešće nakon samo tri seanse. (svjedočenja).

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Osim liječenja, oni uzdižu frekvenciju svijesti čovjeka. To pokazuje činjenica da svi studenti, kada rade Tesla komunikaciju duše, uspijevaju da uspostave komunikaciju sa klijentom na razini svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma, a da ranije nisu bili svjesni ovakvih svojih sposobnosti.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti, utječe na naš DNK i podstiče razvoj na fizičkom, mentalnom, emotivnom, pa i spiritualnom planu.

Anja je predavala na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

UPIŠITE SEMINARE u Zagrebu 

POGLEDAJTE najnovije intervjue Anje Petrović

Linkovi:
♦ Svjedočenja ...klikni ovdje.
♦ Prijavite se za besplatno predavanje  ...klikni ovdje.
♦ Upišite seminare u Zagrebu   ...klikni ovdje.
♦ Pogledajte intervjue Anje Petrović ...klikni ovdje.

Uvodno predavanje:
https://www.facebook.com/events/503523083549997/

Seminari Tesla metamorfoze:
https://www.facebook.com/events/385265522180944/?event_time_id=385265545514275