Da-MIR metode – Kako energetskim tehnikama i meditacijom postići sklad energija i biti u Miru.

Akademija zdravlja vas poziva na uvodno predavanje Da-MIR metode – Kako energetskim tehnikama i meditacijom postići sklad energija i biti u Miru.

Datum održavanja: 31.01.2020. od 18 do 20,30 sati
Mjesto: Zagreb, Dječji vrtić Potočnica, Ulica grada Vukovara 18

O temi: Čovjek rođenjem započinje život kao jedinstvenu pojavu, zdrav i anđeoskoga izgleda, koju od milja nazivamo malo djetešce. Prihvatljiva je činjenica da je čovjek odnosno život sastavljen od materijalnoga i energetskoga/duhovnog stanja.

Postoje pravila ponašanja koje bi čovjek trebao prakticirati u životu da održi ispravna stanja. Sam razvoj djeteta u odraslog čovjeka je pokazao da se javljaju odstupanja od kvalitetnog načina života. Na čovjeka u njegovom razvoju utječe niz elemenata koji mu onemogućavaju održavanje ispravnog djelovanja. Ipak, postoje načini življenja koji nam mogu osigurati ispunjen i kvalitetan život.

Na izlaganju ćemo predstaviti osnovni model funkcioniranja Da-MIR metode koja je postavljena tako da nas uvede u stanje samo-iscjeljivanja.

Naime, kada osoba dođe u situaciju "da se loše osjeća", pravo je vrijeme za primjenu Da-MIR metode. Navedenom metodom možemo djelovati na tri osnova tijela (fizičko, mentalno, emocionalno) i osigurati dotok nove kreativne energije u tijelo.

O tim elementima i mnogo više, s praktičnim demonstracijama govoriti ćemo na susretu.

Na kraju izlaganja predviđena je vođena meditacija kojoj će sudionici iskustveno osjetiti usklađivanje energija u tijelu i doživjeti osjećaj mira i lakoće postojanja.

Predavač : Damir Šturman mag. edu. ; Dr. energetske medicine
Rođen je 1960. god., živi i radi u Rovinju (HR). Nakon obrazovanja u tehničkim znanostima (ing. strojarstva) studij je nastavio na Filozofskom fakultetu Rijeka odsjek Pula gdje je završio studij sa zvanjem profesor tehničkog obrazovanja.

Ima bogato iskustvo rada u industriji na menadžerskim poslovima. Paralelno izučava duhovnu literaturu i prakticira meditativna/duhovna stanja, te prolalazi put do osobnog Mira. Zadnjih 15 godina života bavi se duhovnim istraživanjima i surađuje s više institucija iz područja duhovne znanosti. Završio je niz profesionalnih, ezoteričnih seminara i edukacija.


Osnivač je Da-MIR metode koju je postavio u praktičnu primjenu. Sada se bavi edukacijom polaznika u cilju aktiviranja samoiscjeljenja kod pojedinca, čime se postiže efekt kvalitetnog života, bez bolova i stvaraju se nova rješenja za životne situacije. Aktivni je energoterapeut, edukator i voditelj seminara.

Cijena: besplatno

Prijave: 0911736234 Dragica

Napomena:
Potrebno se prijaviti unaprijed za uvodno predavanje kako bi mogli osigurati adekvatan prostor za sve sudionike.

Drago mi je da si tu !

https://www.akademijazdravlja.com/

Damir Šturman
0915336819

♦