Glazbenik sam, a što sad?

instrumentiGlazbenik sam, a što sad?

U subotu 02.06.2012. godine s početkom u 1h na Učiteljskom i Filozofskom fakultetu u Rijeci održat će se seminar i predavanje na temu: "Glazbenik sam, a što sad?" Jedan od povoda ove panel diskusije koju organizira Udruga Maraton jest četvrta obljetnica škole Studio Maraton, a potporu su pružili Grad Rijeka, Hrvatska glazbena unija te Učiteljski i Filozofski fakultet u Rijeci.

Vrijedne i korisne informacije o tome kako i kojim putem krenuti u glazbene vode, koje su zamke i rizici glazbenog posla, koji mogući izvori prihoda, kako se razvijati kao glazbenik i u kojim sustavima, kako promovirati svoj rad, sudionicima će pružiti:

· glazbeni producenti Nikša Bratoš (predsjednik Glavnog odbora HGU) i Olja Dešić (jedan od dopredsjednika HGU)
· jedan od najnagrađivanijih instrumentalista u Hrvatskoj Henry Radanović
· mladi i vrlo uspješni pjevač Marko Tolja
· Jadranka Čubrić (tajnica predsjedništva HGU)
· voditeljica škole Studio Maraton Sandra Polić Živković, koja će moderirati susret te predstaviti prisutnima različite programe škole.

Predavanje je namijenjeno onima koji tek stasaju kao glazbenici ili to planiraju, ali i onima koji žele saznati neke nove detalje o ovom poslu. Poseban poziv upućujemo roditeljima mladih budućih glazbenika, koji su istima najbitnija potpora, da se na susretu informiraju o svemu što ih muči i zanima. Ulaz slobodan!

Svi sudionici pozvani su isti dan na nastavak druženja uz koncert Studija Maraton u Tunel Caffe s početkom u 19:30.

www.studiomaraton.com