15 godina stand-up komedije u Hrvatskoj

Poklopite najdepresivniji dio godine - smijehom! 
Znate već kako nakon blagdana i zimovanja uslijedi onaj tužni period u kojem se više nemate čemu veseliti... ali, mi imamo rješenje! 
Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, obilježava 15 godina karijere i poziva vas na svoj Best Of show koji je nazvao “NAJBOLJI’ sat i kusur”!


Nakon desetljeća i pol došlo je vrijeme da svoje tri dosadašnje tematske predstave polako pošalje u mirovinu, a prvi korak bio je njihovo profesionalno snimanje prošlog mjeseca u Sarajevu!

Istim povodom, u pravom malom spektaklu koji se priprema u Zagrebu, publiku očekuje kompilacija najboljih fora iz popularnih S NOGU* (*sredstvo za prostiv jugonostalgije i jugofobije)... Muškarac (o parenju i razmnožavanju) ...i Rok trajanja - s kojima je u par tisuća izvedbi do sad nasmijao publiku u čak 30 zemalja i u stotinama gradova.

Doznajte što se sve nalazi u najboljih sat i kusur. Vidimo se!


CIJENE ULAZNICA
Parter 1 - 100 kuna
Parter 2 - 90 kuna
Parter 3 - 80 kuna
Iskoristite poseban popust za umirovljenike i studente u iznosu od 20 kuna na cijenu ulaznice! Popust za umirovljenike i studente moguće je ostvariti isključivo za online kupnju. 

UMIROVLJENICI - nakon odabira maksimalno 2 ulaznice po narudžbi, unesite kod ZlatnaJesen i kliknite "Nastavi" na plaćanje kako bi ostvarili popust.
- vrijedi isključivo za Parter 2 

STUDENTI - nakon odabira maksimalno 2 ulaznice po narudžbi, unesite kod NasaBuducnost i kliknite "Nastavi" na plaćanje kako bi ostvarili popust
- vrijedi isključivo za Parter 3 

PAŽNJA!
Naše posebne goste: studente i umirovljenike upućujemo da pri ulasku u dvoranu pripreme dokaz svog statusa: X-icu ili osobnu iskaznicu s dokazom da ste stariji od 65 godina.


DRUMTIDAM
Od tih 15 godina Drumtidam portal već 10 godina prati stand-up scenu :)
Ovdje možete pogledati našu prvu objavu !!!