Detoks – kuhaj, pokreni se i zablistaj!

„Ono što me oduševilo kod detoksa je odraz moga lica u zrcalu, već nakon četvrtog dana koža i oči su blistali, a trbuh se ispuhao“, komentar je jedne od brojnih oduševljenih polaznica detoks-programa Dunje Gulin, stručnjakinje za detoksikaciju organizma na prirodan način.

Promjene u izgledu samo su dio posljedica detoksa - veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, gubitak kilograma... – sve su to promjene koje će vas oduševiti, ali još je važnije da će i potrajati!

No, kako provesti detoks? Koliko treba trajati? Što točno trebam jesti? Kako se organizirati? Gdje pronaći podršku? Trebam li vježbati? Hoće li mi netko složiti jelovnike za svaki dan? Mogu li preživjeti bez kave? Što ako padnem u krizu? Koliko ću kilograma smršavjeti? Što nakon detoksa – smijem li opet jesti čokoladu? ...

Na sva pitanja o detoksu kojih biste se mogli sjetiti, odgovorit će gosti Planetopijine srijede Dunja Gulin, autorica knjige Detoks program od A do Ž, te suradnik na knjizi i stručnjak za kondicijsku pripremu Mario Valentić!

Recite zbogom glavoboljama, alergijama i umoru, recite da detoksu, a po nadahnuće i savjete dođite na Planetopijinu srijedu, 31.5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1!

Detoks – kuhaj, pokreni se i zablistaj!
Srijeda, 31.5. u 19 sati

Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica: 20 kn
Očekuje vas promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova

 

www.planetopija.hr 
www.facebook.com/planetopija 

 

VIDEO NAJAVA: