Predavanje: SURAT SHABD JOGA - JOGA NEBESKOG ZVUČNOG TOKA

U utorak 24.10.2017. od 19 sati u Holozofskom društvu Hrvatske u Zagrebu održat će se treće u nizu besplatnih uvodnih predavanja u duhovni put San Mat.

Izrazom joga danas se obično označava sustav vježbi čiji je cilj postizanje tjelesnog i mentalnog zdravlja. Međutim, Surat Shabd Yoga metoda je koja nam omogućuje da spoznamo sebe kao dušu.

Surat znači pozornost, dok Shabd (Šabd) znači unutarnji Zvučni Tok ‒ stvaralački životni princip koji prožima cijelu kreaciju i svako ljudsko biće. Svjesna veza s vječnim Zvukom omogućuje duši uzdizanje do najviše razine svijesti.

Nakon što smo se povezali s izvorom sreće u nama, pronalazimo trajnu sreću i ispunjenje te unatoč uzburkanosti svakodnevnog života ostajemo stabilni i opušteni.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Tao, Sarosha, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Surat Shabd joga danas je poznatija kao duhovni put Sant Mat. Pozivamo Vas da posjetite informativne susrete u našem meditacijskom centru svake nedjelje u 19 sati (na gore navedenoj adresi). Sva predavanja i događanja su besplatna.

 

Predavanje SURAT SHABD JOGA - JOGA NEBESKOG ZVUČNOG TOKA
24.10.2017. u 19 sati
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvoja Vukčića (Hrvojeva) 8, Zagreb
Ulaz besplatan
Info e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Info tel.: 097 655 0437