RADIESTEZIJA | Ivan Čuljak - Šinco

Radiestezija je znanje koje nam daje mogućnost otkrivanja (detekcije), štetnih utjecaja (zračenja) oko nas i u nama. Poznato je da geopatogena zračenja štetno utječu na ljudsko zdravlje. Najpoznatija geopatogena zračenja su podzemne vode, tehnička zračenja - tv antene, repetitori, dalekovodi, trafostanice i mnoga druga štetna zračenja.

radiestezija čuljak 1Svako živo biće (čovjek, psi, ovce, pa i biljke), reagiraju na sva štetna zračenja. Problem kako to prepoznati i kako to riješiti. Moderna znanost tu ništa ne poduzima (nažalost), zato postoje stare i poznate metode otkrivanja takvih štetnih utjecaja na ljudski zdravlje, a to su visak i rašlje (visak je najpopularniji i najjednostavniji). Ja osobno koristim samo visak. Tu je preciznost cca 85%.

S viskom možemo i u ljudskom tijelu otkriti slabe energetske točke i preporučiti osobi da ode na pregled i poduzme adekvatnu metodu pomoći. Polaganje ruku (Reiki), je najbliža i najjednostavnija metoda pomaganja.
Bitno je biti otvoren prema tom znanju.

Ako ne vjerujemo u visak i u Reiki onda taj način ne pomaže - nažalost tada je i sugestija bespomoćna.
Inače moje uvjerenje oko sugestije je jako pozitivno i smatram da 30% sugestije je prisutno kod takvih i sličnih metoda pomaganja.

radiestezija čuljak 2Ako se po noći u toku sna vrtimo, znojimo, budimo umorni i nervozni nakon 8 sati spavanja onda je to - alarm da nešto ne štima i siguran sam i znam da nije sve stres. Štetna zračenja su prisutna svugdje oko nas zato treba pozvati stručnjaka da to detektira i pomogne oko toga. Nije rješenje stavljati neka pomagala (prostirke s kristalima ili nešto slično pogotovo ne madrace s magnetima). TREBA KREVET STAVITI TAMO GDJE NEMA ŠTETNIH UTJECAJA.
I TO JE TO.

Moje 30 godišnje iskustvo je to prepoznalo i stojim iza te teorije. Nažalost pomagala ne koriste.

Ako želite konzultacije ili imate pitanja slobodno me kontaktirajte.

Ivan Čuljak - Šinco
Kontakt telefon i mail: 
091 383 1110
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


facebook

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦