Podrška čiste prirode u kemoterapiji – PANACEO MED THERAPY PRO

Nuspojave kemoterapije često su razlog loše kvalitete života i preranog prekida liječenja. Onkolozi preporučuju terapije za bolju podnošljivost. PANACEO MED THERAPY-PRO je izvrsna podrška prirode (znanstveno I klinički dokazana).

Dijagnoza karcinoma dovodi oboljelu osobu u potpuno nove životne okolnosti. I bolest I liječenje  su vrlo zahtijevni za tijelo i dušu. Slijede brojni pregledi, kemoterapija, operacije i brojni boravci u bolnici. Liječenje traje dugo i vrlo je stresno za one koji su pogođeni. Uvijek se iznova događa da se terapije carcinoma ne podnose dobro i stoga se čak i rano prekidaju. To uznemiruje pacijenta i liječnika, jer se ne može postići izračunata maksimalna doza. Onkolozi stoga preporučuju dodatne potporne mjere i terapije kako bi se postigla dobra podnošljivost i manje prekida kemoterapije.

Bolja podnošljivost kemoterapije medicinskim PMA zeolitom
Kemoterapija, radioterapija ili druge onkološke terapije predstavljaju dobre šanse za pobjedu u borbi protiv raka. Cilj ovih terapija je ubiti tumorske stanice uz što veću zaštitu zdravih tjelesnih stanica. Važno je da organizam pacijenta može tolerirati terapijske doze koje izračunavaju liječnici. Budući da ovi tretmani uglavnom izazivaju brojne neugodne a često I nepodnošljive nuspojave, liječnici obično preporučuju suportivna terapije - poput uzimanja PANACEO MED THERAPY-PRO.

PANACEO MED THERAPY-PRO – Pomoć prirode
PANACEO MED THERAPY-PRO je medicinski PMA zeolit, prirodni mineral vulkanskog podrijetla, koji je jedan od najvažnijih prirodnih materijala na zemlji. Mnogima nije poznat, ali ima jedinstven učinak: posebno veže toksične tvari u gastrointestinalnom traktu i eliminira ih putem stolice. Zauzvrat oslobađa I tijelo remineralizira vrijednim mineralima kao što su magnezij, kalcij, natrij i kalij. To se zove ionska razmjena.

Fokus medicine je zdravlje crijeva, jer ako crijeva nisu u ravnoteži, mnogi drugi sustavi pate zbog toga. Ljudi više nisu tako otporni.

U znanstveno priznatoj kliničkoj studiji, PANACEO MED THERAPY-PRO pokazuje važan učinak u području terapije karcinoma: dokazano smanjuje nuspojave i poboljšava podnošljivost kemoterapije.


1) Kemoterapija se bolje podnosi:
71,7% liječenih pacijenata bili su u mogućnosti završiti više od 8 ciklusa kemoterapije jer su uzimali PANACEO MED THERAPY-PRO. Bilo je manje prekida liječenja ili nužnog smanjenja doza. Osim toga, ispitanici koji su uzimali PANACEO MED THERAPY-PRO imali su bolje krvne vrijednosti od kontrolne skupine. Dobro poznata nuspojava kemoterapije - neuropatija, također je smanjena, osobito kod muških ispitanika. Imali su manje trnaca, utrnulosti, peckanja i bolova u udovima. Ublažene su  negativne nuspojave i tegobe nastale  uslijed uzimanja farmakoloških citostatika poput mučnine i povraćanja, gubitka apetita i tjelesne mase, nastanka afti i gljivica u ustima i jednjaku itd.

2) Crijeva su ojačana i jetra je rasterećena:
Onkološki pacijenti često imaju problema s gastrointestinalnim traktom. Budući da se dobre stanice sluznice dijele jednako brzo kao i stanice raka, one postaju neželjena meta kemoterapije ili radioterapije. Rezultat je često proljev, želučani problemi, zatvor ili nadutost.

PANACEO MED THERAPY-PRO pokazao je u kliničkoj studiji da se proljev, nadutost i bol u trbuhu mogu prirodno smanjiti. Osim toga, crijevna sluznica se bolje regenerira i ublažavaju se upalni procesi u crijevima i poboljšava mikrobiom, a vrijednosti jetre se vraćaju u ravnotežu. Selektivno vezanje amonijaka i toksičnih supstanci u gastrointestinalnom traktu popravlja i jača crijevnu stijenku. Smanjuje se potreba za analgeticima i narkoticima, normaliziraju se neke hematološke i biokemijske pokazatelje (SE, E, L, Tr, gGt, AST, ALT), uravnotežuje nivo sedimentacije, povećava razinu željeza u krvi, povećava kapacitet pluća te omogućuje snažniji rad srčanog mišića. Pritom, medicinski zeolite ne umanjuje pozitivan učinak kemoterapije i radioterapije, već, dapače, unapređuje njihov pozitivan učinak.

Održavanje kvalitete života
Za onkološke bolesnike je važno znati da nisu bespomoćno prepušteni na milost i nemilost nuspojavama onkološke terapije i da im se mogu uspješno suprotstaviti mjerama supportive terapije medicinskim zeolitom PANACEO MED THERAPY PRO. Ova suportivna terapija održava i stabilizira kvalitetu života onkoloških bolesnika tijekom i nakon liječenja.

Zašto je medicinski PANACEO zeolit drugačiji ?
PANACEO je za sada jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran zaštićenom PMA tehnologijom, znanstveno i klinički istražen, 100% siguran za oralnu humanu upotrebu. Registriran je na HALMED-u u skladu s EU odredbama iz 2006 godine.  Proizvodi se sukladno kriterijima HACCAP programa za medicinske proizvode. Svaka količina proizvodnje prolazi kontrolu 13 kritičnih točaka, svaki pojedini proizvod ima svoj kontrolni broj, što je bezuvjetna garancija sigurnosti gotovog proizvoda za humanu oralnu medicinsku upotrebu.
Nužnost takve kontrole polazi od činjenice da postoji više stotina podvrsta zeolita, čija se ruda vadi iz rudnika, gdje su moguće nepredvidive kombinacije različitih podvrsta zeolita. Neki od njih su toksični, neki čak kancerogeni, organoleptički nerazlikovni. Moguć je neprepoznati prelazak jedne vrste zeolita u drugu, moguća su onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, pa je to opravdani razlog kontinuirane zahtjevne  kontrole kvalitete i sastava zeolita po kriterijima za medicinske proizvode.
Budući je vremenski i financijski vrlo zahtjevna i skupa registracija medicinskih proizvoda, to proizvođači i distributeri ostalih zeolita na tržištu navode da su njihovi zeoliti registrirani kao ‘’zeolitna sirovina u kozmetici’’. Budući zeolitna sirovina u kozmetici ne udovoljava kriterijima sigurnosti EU za humanu oralnu upotrebu, proizlazi da je jedino medicinski PANACEO zeolit legalan i legitiman, odnosno garantirano siguran za humanu oralnu upotrebu.

panaceo logo


 

S vašim pitanjima uvijek se možete obratiti našoj profesionalnoj Savjetodavnoj službi:

Panaceo Tim d.o.o.
Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistički terapeut
Voditelj Savjetodavne službe
Representative: Panaceo GmbH, Austria
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr