eko i etno - tečajevi i radionice

vertical horizontal
 • Srodne duše ThetaHealing® tečaj

   Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj Na tečaju srodnih duša radimo na našem odnosu prema srodnoj duši. Kako prizvati svoju srodnu dušu, kako ju pronaći i kako ju prepoznati jednom kad ju vidimo.

 • Najava proljetnih predavanja udruge Biovrt diljem RH

  Najava proljetnih predavanja udruge Biovrt diljem RHPoštovani,Udruga «Biovrt – u skladu s prirodom» tijekom proljeća 2024. priprema predavanja i razmjene sjemenja u suradnji s drugim udrugama i organizacijama, a koji će biti besplatni za javnost.

 • Aktivistička početnica - dvodnevna radionica

  Aktivistička grupa Zelene akcije poziva te na dvodnevnu radionicu "Aktivistička početnica" koja će se održati 9. i 10. prosinca 2023. Program će oba dana trajati od 9 do 17 sati u prostorijama Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb).

 • Edukacija i radionica izrade biodinamičkih preparata

  U subotu, 21. listopada 2023. godine s počekom u 10:00 sati održat će se besplatna Edukacija i radionica izrade biodinamičkih preparata u Holiday Home Lina, na adresi Pleškovec 154a, Međimurska županija. Radionica se održava u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera, a tijekom radionice izradit...

 • Štrikeraj štrika šal

  Dragi svi, mi smo Udruga i Centar OZANA, provodimo programe za mlade i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama te kroz naš Štrikeraj café okupljamo sve ljubitelje pletenja i kukičanja, i zajedno s njima, pletemo topliji i humaniji svijet.

 • EcoActive Fest na Krku 2023.

  I ove godine u Solinama na Krku očekuje nas uvod u ljetne aktivnosti na plažama i pored njih. Na poznatoj plaži sa ljekovitim blatom u Solinama, ovoga puta očekuje nas puno zvuka.

 • Green Sail predstavlja novi internetski tečaj o klimatskim promjenama

  Split (Hrvatska), 24. travnja 2023 - Green Sail, organizacija koja promiče ekološke prakse u nautičkom sektoru s ciljem doprinosa razvoju održivog turizma u Hrvatskoj i Europi, pokrenula je još jedan online ekološki tečaj.

 • Predavanje i radionica Uskrsni običaji i šaranje pisanica

  Zagrebi Zagreb kroz UskrsPredavanje i radionica Uskrsni običaji i šaranje pisanicaKnjižnica Kajfešov brijeg, Ulica grada Gualda Tadina 46. 4. 2022. , 18:00 - 19:30 sati

 • POZIV NA UPIS EDUKACIJE IZ INTEGRALNE TJELESNE PSIHOTERAPIJE

  ...i uvodno besplatno predavanje 15.06. IPD Centar poziva na upis nove generacije koja počinje s edukacijom i treningom za psihoterapeute  Integralne tjelesne psihoterapije (ITP).

 • Poziv školama: udruga Biovrt daruje edukativnu društvenu igru i brošuru “Upoznajmo biljno carstvo”

  Udruga Biovrt – u skladu s prirodom nedavno je kreirala i svijetu predstavila edukativnu brošuru i društvenu memory igru za velike i male “ Upoznajmo biljno carstvo ”. U brošuri možete naučiti više o najčešćim biljkama koje uzgajamo u školskim i obiteljskim vrtovima – o osnovnim karakteristikama,...

 • TIJELO I EMOCIJE - Iskustvene radionice Centra za integrativni razvoj

  CIR RIJEKA-TIJELO I EMOCIJEIskustvene radionice Centra za integrativni razvoj Nakon Zagreba,Splita,Dubrovnika,Budimpešte i Beograda,CIR je svoja vrata otvorio i u Rijeci. Pozivamo vas na cjelodnevni događaj iskustvenih radionica na temu: Tijelo i emocije,gdje zainteresirani  mogu doći u prvi...

 • Zdravlje počinje u tlu

  Projekt Eko-logično nastavljamo predavanjem "Zdravlje počinje u tlu" prof.dr.sc. Mirjane Brmež, profesorice Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. U svome znanstvenom radu ona se bavi fitomedicinom i liječenjem tla. Zdravo tlo osnovni je preduvjet zdravog bilja koje na njemu uzgajamo, pa...

 • Tečaj permakulture (72-satni, osnovni)

  Najava 72 satnog osnovnog tečaja Permakulture u Letovaniću od 16.05.- 04.07.2020. subotama od 10 do 19h.Predavač Karmela Kiš, diplomirani predavač i dizajner Permakulture sa dugogodišnjim iskustvom.72-satni osnovni tečaj (PDC) osnovni je oblik obrazovanja u Permakulturi.

 • Eko radionice Brick By Brick

  Još jedna novost ovogodišnjeg Adventa je gostovanje Festivala igračaka iz Ivanić-Grada sa svojom već dobro poznatom BURZOM IGRAČAKA.