DRUID tjestenina - prva hrvatska bez glutenska tjestena

Druidi su bili svećenici u zajednicama starih Kelta, štovali su mnogo bogova ali prvenstveno prirodu i njezine elemente. Baš kao i oni mi poštujemo prirodu i prema tome stvaramo naše proizvode, jer to nas cina zdravijima, sretnijima i mudrijima.
Druid tjestenina je prva hrvatska bez glutenska tjestena nastala jednostavnom potrebom da stvorimo nesto sto ne šteti tijelu već ga oplemenjuje.

druid tjestenina 1Tjestenina je plod magije između bijelog i žutog kukuruznog brašna i rižinog brašna, spojenih u magičnom kotlu u središtu Trešnjevke gdje smo pazili da poštujemo sve zakonitosti prirode.

Nasu kvalitetu potvrđuje i certifikat AOECS (Association of European Coeliac Societies ) te je savršeno prilagođena za oboljele od celijakije, kao i one koji su osjetljivi na gluten.

A sad malo o glutenu i zašto se bas DRUIDI bave njime!

Gluten ( lat. Gluten~ ljepilo) je grupa proteina koja se nalazi u brašnu i tijestu daje elastičnost , te ju je s toga lakše oblikovati, no gluten je krivac za mnoga oboljenja , a posebice ona probavnog sustava. Procjenjuje se da od celijakije boluje do 2% svjetske populacije sto je zaista velika brojka za jedan tako maleni protein kojeg danas konzumiramo u svemu.

Gluten osim celijakije uzrokuje i osjetljivost na gluten koja se javlja i kao gastrointestinalna tegoba, ali i glavobolja, kronični umor, atopićna kožna oboljenja….

Druid tjestenina je veganska, znači bez jaja :)

Zato biraj sto jedeš, jer si ono sto jedeš.

U našoj trenutnoj ponudi su Penne 400g 16kn
Fusille 250g 11kn

Ako nas želite potražiti možete posjetiti dućan Planet zdravlja ili Grga čvarak ili možete svoj paketić naručiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Minimalna narudžba 10 vrećica plus 30 kn poštarine ili osobno preuzimanje kod nas u Zagrebu na Trešnjevci.
Pratite nas i na : https://m.facebook.com/druidbezglutena

                                        ♥

druid tjestenina 2