MEDICINSKI PANACEO ZEOLIT prevenira nuspojave kod cijepljenja djece – atopijski dermatitis, autistični spektar, propusna crijeva

Znanstvene studije i klinička iskustva potvrđuju opravdanost primjene medicinskog zeolita PANACEO MED THERAPY PRO kod preveniranja, ublažavanja, te u ranim fazama potpunog sprječavanja posljedica cijepljenja, kao što su simptomi autističnog spektra,  atopijski dermatitis, propusna crijeva i druge tegobe uzrokovane toksikacijom teškim metalima i ostalim toksičnim supstancama koje nužno sadrže sva cjepiva (kao stabilizatore i konzervatore cjepiva). Osim kod cjepiva, spriječava neugodne posljedice i drugih farmakoloških terapija (kortikosteroidi, hormonalna terapija, citostatici i dr.), bez utjecaja na medicinski učinak tih cjepiva i terapija.

Kako bi se prevenirale eventualne štetne posljedice cijepljenja ili drugih oblika teže farmakološke terapije, detox program medicinskim zeolitom PANACEO MED THERAPY PRO treba početi primjenjivati što ranije. Kao klinički ispitan detoksikator, medicinski PANACEO zeolit jača i priprema obrambeni sustav organizma prije cijepljenja, a nakon cijepljenja iznosi otpadne supstance iz tijela. Praksa je pokazala da je preventivna terapija PANACEO zeolitom rezultirala izostankom ozbiljnijih posljedica toksikacije živom i aluminijem koji se nalaze u sastavu cjepiva, naravno kao stabilizatori i konzervansi cjepiva. Simptomi toksikacije mogu se javiti u obliku probavnih oboljenja poput intolerancije na gluten ili sindroma propusnih crijeva, kožnih problema kao što su atopijski dermatitis, ospice ili ekcemi te u vidu neuroloških poremećaja iz autističnog spektra.

Zadnjih desetljeća u porastu su dijagnoze iz autističnog spektra i ADHD poremećaja kod djece, alergijski problemi, dermatitisi i probavni problemi. Kad se govori o problemima autističnog spektra, riječ je o složenim neurorazvojnim poremećajima za koje postoji više uzroka. Iako njihova etiologija još uvijek nije poznata, tegobe autističnog spektra se često povezuju s određenim toksičnim supstancama koje oštećuju plod, prije ili nakon poroda ili tokom prvih godina života djeteta. Brojna istraživanja i praksa pokazali su da je kod ovakvih dijagnoza terapijski pristup detoksikacije dječjeg organizma vrlo učinkovit, posebno kod rane primjene.

Najčešći simptomi toksične reakcije kod male djece (konkretno na cjepivo) su visoka temperatura, noćna buđenja, vrištanje djeteta i agonijski plač, odbijanje hrane, otuđivanje, pojava alergija, dermatitis, probavne tegobe i sl. Nakon što se uoče toksični simptomi, odnosno simptomi iz spektra autizma, atopijskog dermatitisa, probavnih problema (često se radi o propusnim crijevima) prioritetno je provesti odgovarajuću detoksikaciju organizma. Optimalno je prevenirati ove simptome na način da se detox terapija počne primjenjivati prije cijepljenja ili uzimanja druge farmakološke terapije (kortikosteroidi i sl.).  

Ukoliko je već prošlo određeno vrijeme nakon cijepljenja, pa su simptomi toksičnih posljedica prisutni dulje vremena, uvijek je poželjno primijeniti detox terapiju, jer se time sprječavaju daljnje štete. Čak i nakon dulje izloženosti štetnim supstancama detox postupak često rezultira ublažavanjem simptoma, ponekad potpunom remisijom, ovisno o trajanju štetnog djelovanja teških metala i drugih toksičnih supstanci u organizmu djeteta.  

Medicinski zeolit PANACEO MED THERAPY PRO djeluje kao prirodni detoksikator bez ikakvih nuspojava ili kontraindikacija. Značajno doprinosi funkcijama probavnog trakta, a zbog svojeg alkalnog efekta vrlo je učinkovit i kod kandidijaze. Znanstvene studije i klinička iskustva potvrđuju opravdanost primjene medicinskog zeolita PANACEO MED THERAPY PRO  kod preveniranja, ublažavanja te, u ranim reakcijama, eventualno mogućeg izlječenja problema autističnog spektra uzrokovanog toksikacijom teškim metalima i ostalim toksičnim supstancama.

Koristeći visoko učinkoviti, 100% prirodni, sigurni i pouzdani medicinski PANACEO zeolit, započnite detoksikaciju na vrijeme i spriječite neželjene posljedice cijepljenja te drugih toksičnih unosa!

Više informacija o primjeni i učinku zeolita kod cijepljenja, dijagnoza iz autističnog spektra i ADHD-a potražite na: DETOKSIKACIJA DJECE NAKON CIJEPLJENJA I DRUGIH TOKSIČNIH UTJECAJA, TE KOD DIJAGNOZA IZ AUTISTIČNOG SPEKTRA I ADHD POREMEĆAJA | PANACEO

 

Zašto je medicinski PANACEO zeolit drugačiji ?
PANACEO je za sada jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran zaštićenom PMA tehnologijom, znanstveno i klinički istražen, 100% siguran za oralnu humanu upotrebu. Registriran je na HALMED-u u skladu s EU odredbama iz 2006 godine.  Proizvodi se sukladno kriterijima HACCAP programa za medicinske proizvode. Svaka količina proizvodnje prolazi kontrolu 13 kritičnih točaka, svaki pojedini proizvod ima svoj kontrolni broj, što je bezuvjetna garancija sigurnosti gotovog proizvoda za humanu oralnu medicinsku upotrebu.
Nužnost takve kontrole polazi od činjenice da postoji više stotina podvrsta zeolita, čija se ruda vadi iz rudnika, gdje su moguće nepredvidive kombinacije različitih podvrsta zeolita. Neki od njih su toksični, neki čak kancerogeni, organoleptički nerazlikovni. Moguć je neprepoznati prelazak jedne vrste zeolita u drugu, moguća su onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, pa je to opravdani razlog kontinuirane zahtjevne  kontrole kvalitete i sastava zeolita po kriterijima za medicinske proizvode.
Budući je vremenski i financijski vrlo zahtjevna i skupa registracija medicinskih proizvoda, to proizvođači i distributeri ostalih zeolita na tržištu navode da su njihovi zeoliti registrirani kao ‘’zeolitna sirovina u kozmetici’’. Budući zeolitna sirovina u kozmetici ne udovoljava kriterijima sigurnosti EU za humanu oralnu upotrebu, proizlazi da je jedino medicinski PANACEO zeolit legalan i legitiman, odnosno garantirano siguran za humanu oralnu upotrebu.

panaceo logo
S vašim pitanjima uvijek se možete obratiti našoj profesionalnoj Savjetodavnoj službi:


Panaceo Tim d.o.o.
Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistički terapeut
Voditelj Savjetodavne službe
Representative: Panaceo GmbH, Austria
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦