Energetsko čišćenje prostora

Nećemo usisavati, brisati prašinu ali ćemo pričati i pokazati vam korak po korak kako detaljno očistiti energiju zidova, podova, stropova koji su puni raznih negativnih stanja (svađa, bolesti....) koja eterična ulja su najbolja za energetsko čišćenje, te kako možete sami napraviti kombinacije koje će podržati energetsko čišćenje vaših prostora.

Kada restartamo naš dom ili bilo koji prostor vraćamo ga na ''tvorničke''postavke a to nam daje priliku za novi start, lakše pokretanje stvari u životu a ono najvažnije nevjerojatan priljev dobre energije i pozitivnog raspoloženja.

Energetsko čišćenje prostora simbolizira novi početak, omogućuje vam da u svoj život unesete promjene, upoznate nove ljude i iskoristite prilike koje vam kucaju na vrata.

Družimo se uz tople napitke, keksiće, print materijale za polaznike i tombolu J

Kada: Petak 19.01.2018. u 18.30

Gdje: Pozitivna Zona, Travno, Mamutica – Božidara Magovca 31 – 11 kat

Trajanje: 2 sata

Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena: 180,00 kn

Radionicu vode certicifirani aromaterapeut Svjetlana Petričević i Lana Anderson, diplomirani savjetnik za cjeloviti Feng Shui