RADIONICE ORGANSKOG VRTLARSTVA

Stiglo je proljeće nešto ranije nego inače, a mi smo pripremili ovogodišnje radionice organskog vrtlarstva. Nešto je novo, a nešto staro, pa se i za organsko vrtlarstvo može reći da napreduje i da se razvija. U toku radionice ionako se mogu pokriti samo osnove, uputiti na dobre prakse i podijeliti iskustva. Kao i svako proljeće kad "počnu svrbjeti prsti" i kad se budi želja za sijanjem i sadnjom, možda je zgodno zastati i probati nešto novo.... a mi neprestano uvodimo nove elemente, eksperimentiramo i isprobavamo... Kao i do sada, molimo vas da podijelite ovaj mail s poznanicima i prijateljima za koje mislite da bi mogli biti zainteresirani.
Srdačan pozdrav!
Miroslav i Karmela Kiš

 

radionica organskog vrtlarstva 03RADIONICE ORGANSKOG VRTLARSTVA (dvodnevne)
Prva radionica: 11.3. (utorak) i 16.3. 2014. (nedjelja)
Druga radionica: 18.3. (utorak) i 23.3. 2014. (nedjelja)
Mjesto: Badalićeva 26A (teorija), Ivančići kod Jaske (praksa)
Vrijeme održavanja prve radionice: 11.3.2014. od 17:00 do 21:00 (Badalićeva 26A), 16.3.2014. od 10:00 do 18:00 (Ivančići kod Jastrebarskog).
Vrijeme održavanja druge radionice: 18.3.2014. d 17:00 do 21:00 (Badaličeva 26A), 23.3.2014. od 10:00 do 18:00 (Ivančići koj Jastrebarskog)
Voditelji radionice: Miroslav i Karmela Kiš, diplomirani dizajneri permakulture
Cijena: 200 kn po danu radionice (ukupno 400kn)
Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prvi dan radionice posvećen je osnovama organskog vrtlarstva i traje četiri sata. Govorimo o smjernicama i razlozima iza pojedinih djelatnosti u organskom vrtlarstvu.
Drugi dan je posvećen praktičnom radu u vrtu, obradi zemlje, formiranju vrtnih gredica i ostalih aktivnosti do sijanja sjemena. Traje osam sati, a polaznici radionice zajednički obavljaju sve radove uz upute i nadzor voditelja, i na taj način stječu znanje iz praktičnog rada koji nakon toga mogu ponoviti u svojim vrtovima. Polaznici dobivaju materijale o organskom vrtlarstvu u elektroničkoj formi.
Organsko vrtlarstvo je prvi korak prema održivosti i pouzdanom načinu proizvodnje zdrave hrane. Upoznajte put organskog vrtlarstva.

Osim toga, ako to već ne radite, možete nas pratiti na www.permacooltura.net ili na našoj facebook stranici "Permakultura Kiš Karmela i Miroslav".

 

 

Pratite nas ovdje:
Facebook
http://www.permacooltura.net/

Prodaja organskog sjemena

radionica organskog vrtlarstva 05 radionica organskog vrtlarstva 07