01.12.2023. - ENEAGRAMI - online tečaj

Centar za astrološku edukaciju organizira online tečaj o eneagramima i omogućava stjecanje znanja za njihovo korištenje. Nakon završenog tečaja svaki učesnik dobiva certifikat o učestvovanju.

Eneagrami su sustav osobnosti koji se koristi za razumijevanje i klasifikaciju različitih tipova ličnosti. Sustav se temelji na devet osnovnih tipova ličnosti, svaki od njih ima karakteristične obrasce razmišljanja, osjećanja i ponašanja. 

Cilj eneagrama nije samo opisivanje tipova ličnosti, već i pružanje alata za samopoznaju i osobni razvoj. Ljudi koriste eneagrame kako bi bolje razumjeli sebe, svoje motive, strahove i obrasce ponašanja te kako bi radili na postizanju veće ravnoteže i samopouzdanja.

Eneagrami također pružaju uvid u međutipne odnose i konflikte te može se koristiti kao alat za poboljšanje komunikacije i suradnje s drugim ljudima. To je popularna tehnika u psihologiji, osobnom razvoju, coachingu i drugim područjima gdje je razumijevanje i analiza osobnosti važna komponenta.

Unutar tečaja ćete naučiti:

 • povijest i podrijetlo eneagrama
 • Gurđijev i Četvrti put
 • osnovni principi eneagrama
 • devet osnovnih tipova ličnosti
 • razumijevanje kako se formiraju pojedini tipovi
 • testiranje i samoidentifikacija s tipom
 • ključne karakteristike i osobine svakog tipa
 • integracija i dezintegracija tipova
 • zdravi i neuravnoteženi aspekti svakog tipa
 • raspoznavanje osnovne slabosti pojedinog tipa
 • korištenje eneagrama za samorazvoj i određivanje vokacije
 • eneagrami i ključna duhovna transformacija

U sklopu šest webinara koji će se održavati jednom tjedno prikazati će se detaljni prikaz devet eneagrama i način njihove praktične primjene. Predavanja će trajati po dva sata (18 – 20 sati), a predavač će biti Igor Ognjenović. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Ukupna cijena: 100 eura, uz mogućnost plaćanja u dvije ili tri rate.

Plaćanje na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (vl. Igor Ognjenović)  IBAN HR7223600001102816130.

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

 
C.A.E. ZAGREB
+385 (0)91 541 4505
www.astrocentar-zagreb.com
IBAN HR7223600001102816130
Zagrebačka banka
SWIFT BIC: ZABAHR2X


Prijavite se za tečaj ENEAGRAMA

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦