ŠKOLA TOČKANJA MANDALA

Već neko vrijeme se divite istočkanim mandalama i mislite kako vi to nikada ne biste mogli?
Krivo! Ako vas vuče da i vi stvarate takva prekrasna djela, naučite osnovne i napredne tehnike točkanja, već ste na pola puta do tog cilja.

Upoznavanje s bojama i alatima te uživanje u veseloj atmosferi i opuštenom druženju je drugi dio do cilja.
Ispunite obrazac za prijavu niže u tekstu i već za dva tjedna i vi možete posve samostalno točkati mandale.
Radimo u malim grupama kako bi se stvorila atmosfera ugodna za rad, a radionica je namijenjena svima.

ŠTO JE TOČKANJE?
Točkanje je likovna tehnika kojom posebnim alatom ostavljamo točkice i spajamo ih u cjelinu. Točkanje umiruje i opušta te se često koristi kao antistress tehnika u art terapiji.

ŠTO DOBIVATE U ŠKOLI TOČKANJA?
U Školi detaljno prolazimo tehniku pripreme podloge, učimo koje boje koristiti za koje podloge, te kako ih pripremiti, kako alatom ostaviti precizne točkice, kako raditi slojeve i kako na kraju završiti svoj rad.
Sve prolazite praktično i uz stalno praćenje voditeljice. Znanje koje stičete je temeljito i priprema vas za daljni samostalan rad.

KAKO VAM TOČKANJE MOŽE KORISTITI?
Kroz zadnjih 7 godina podučavanja Školu točkanja su prošle na stotine polaznika. Osim onog unutarnjeg osjećaja zadovoljstva i mira dok točkate, mnogi su razvili svoju kreativnost za koju nisu slutili da je imaju, a neki čak pokrenuli posao prodavajući svoje radove, ukrašavajući svoj dom ili pripremajući poklone za bližnje.

TREBAM LI SE PRIPREMITI ZA PRVI SAT?
Nakon što ste uplatili Školu ili radionicu ništa više nije potrebno. Samo dođete i sjednete, jer sve vas čeka spremno.

KAKAV JE PLAN RADA
1. MANDALA OSNOVNA RADIONICA 6.3.2024
Ovo je baza znanja. Učite sve, od pripreme podloge do završetka rada. Na ovoj radionici ćete temeljito naučiti koje boje i alate koristiti te tehniku ostavljanja savršene točkice na podlozi. Podijeliti ćemo par trikova za uštedu novca, te kako možete napraviti efektne poklone sebi ili drugima. Kada i ako pogriješite, to možete s lakoćom preokrenuti u unikatno djelo.

2. LATICE / NAPREDNA RADIONICA 13.3.2024
Nakon osnovne radionice, prolazimo još naučeno te učimo novu vrstu dizajna latica. Praksa čini majstora, stara je izreka. Ova radionica to upravo radi jer utvrđujemo temelje naučene na osnovnoj radionici, i napredujemo dalje. Pod mentorstvom se svaki dio pripreme i izvedbe izvodi samostalno.

3. CVIJET ŽIVOTA / napredna 1 DIO 20.3.2024
Radimo crtež svete geometrije, cvijet života, sa kojim učimo kako samostalno izvesti svaki korak te u konačnici biti spremni raditi zahtjevnija djela. Radionica za sva čula i sve dimenzije našeg bića. Podloga na kojoj radimo je 20x20 ili 30x30, birate sami.

4. CVIJET ŽIVOTA / napredna 2 DIO 27.3.2024
Na ovoj radionici završavamo Cvijet života, sve njegove elemente te ga na kraju lakiramo kao kompletan rad.
NAPOMENA: Ovo je ujedno i radionica za sve polaznike koji svoj cvijet nisu završili na nekoj od prethodnih škola, a žele se priključiti. Jer, točkanje u grupi je ugodnije, zajedno kreiramo svoju Oazu mira i završavamo cvijet u poticajnoj atmosferi.
Sve gotove slike nakon radionica nosite sa sobom doma!

CIJENE I KAKO SE PRIJAVITI U ŠKOLU TOČKANJA
Cijena kompletne Škole točkanja mandala (sve 4 radionice), u koju su uključeni alat, pribor i boje za rad te osvježenje je 150 eura. Ukoliko želite na pojedinu radionicu cijena je 40 eura.
Prijave su obavezne preko obrasca za prijavu
https://forms.gle/XDKUvW8CDYknomFr8

Nakon popunjavanja svih mjesta, prijave se zatvaraju.
*Jedno besplatno mjesto u Školi točkanja je osigurano ukoliko ste samohrani roditelj, nezaposleni ili na socijalnoj pomoći. Javite se porukom.
Dobrodošli ste!
Vaša
Jasminka

O voditeljici:
Jasminka Fuchs, vlasnica i glavna kreativka u firmi Kreativni brlog. Niz godina je radila u agenciji za organiziranje eventa, a zatim u Društvu za psihološku pomoć gdje je naučila puno o stresu i potrebi suvremenog čovjeka da se opusti, razvedri i pronađe duhovni mir u hektičnoj stvarnosti.
Spajanjem uvida o kreativnosti i iz iskustva u razvoja evenata, učenja o emotivnom i duhovnom zdravlju i na kraju kroz svoju avanturu s meditacijom, razvila je svoja tri kreativna projekta firmu Kreativni brlog, Školu točkanja mandala koje vodi 5 godine i radionice šivanja Brijem da šijem.

facebook događanje

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam