Manifestiranje obilja...

Jeste li primijetili kako nam život često servira upravo ono čega se najviše bojimo, obično u nizovima neugodnih životnih iznenađenja?

Niste prvi: stara narodna poslovica kaže kako "nevolja nikad ne dolazi sama". Pa ipak, sigurno poznajete nekog kome, posve nevjerojatno, "sve ide od ruke". Znaju li oni nešto što mi ne znamo? Ne bi li bilo zgodno kada bi postojala neka tehnika, metoda ili trik koji bi nam u svakodnevicu unio neprekinuti slijed priželjkivanih iskustava?

Znamo da zvuči van pameti, ali oblikovati vlastitu realnost ne samo da je moguće, već je i relativno jednostavno... ali samo ako točno znate što radite. Odgovor na pitanje "kako je to uopće moguće?" nalazi se u sjecištu moderne fizike, psihologije, sociologije, NLP-a i drevnih spiritualnih spoznaja - koje su do istih otkrića došle posve intuitivno.
Premda se danas s lakoćom mogu pronaći i iščitati različite "tehnike" oblikovanja realnosti koje su u svojoj srži temeljene na istim znanstvenim spoznajama ("zakon privlačnosti", "transurfing", "kvantno skakanje", "Silva metoda"...) nijedna od njih ne objašnjava kako stvar doista funkcionira - što obično rezultira početničkim pogreškama, a zatim neuspjehom i odustajanjem. Što je prava, prava šteta... jer ima li išta važnije u životu od oblikovanja vlastite sreće?

Stoga vas pozivamo na serijal od četiri trosatna predavanja i radionice gdje ćemo temu oblikovanja željene realnosti obraditi u najsitnije detalje.

Pričat ćemo o:
• energetskoj arhitekturi Svemira
• pravoj prirodi fizičke realnosti
• pronalaženju svoje prave životne strasti, svrhe i smisla
• alatima za "ugađanje" vlastite realnosti koje svi posjedujemo
• prilagođavanju "vanjskih okolnosti" koje su samo naizgled van naše kontrole
• podsvjesnim blokadama, samo-sabotaži i njihovom uklanjanju
• oslobađanju od straha, grižnje savjesti i krivnje
• smislenoj promjeni vlastite životne percepcije
• tehnikama oblikovanja i življenja unutar vlastite idealne realnosti

VAŽNO: na ovom ćemo ciklusu radionica i predavanja objasniti, pokazati i dati SVE potrebite alate, tehnike i postupke za oblikovanje sretnog i uspješnog života. Sve, ali baš sve što poželite, moći ćete SAMI unijeti u svoj život prateći tehnike i upute koje ćemo detaljno objasniti i analizirati.

Ciklus predavanja i radionica "Manifestiranje obilja" održat će se u maloj dvorani OM joge,
na adresi Sisačka cesta, 2. odvojak 64. (ovdje su upute za dolazak), četvrtkom, sljedećim datumima:
10. travnja, 17. travnja i 24. travnja 2014. od 18:00h do 21:00h.
Četvrti četvrtak pada na praznik, 1. svibnja, te će se četvrti dio održati prema dogovoru s polaznicima.

Upute kako do nas.

Obzirom na iznimnu važnost teme, cijena ovog predavanja je vrlo popularna za gradivo koje će vam potpuno preokrenuti pogled na život, vratiti životni optimizam, učiniti vas uspješnijim u čemu god da se odlučite iskušati i iznad svega - podignuti vam razinu životnog zadovoljstva na visine za koje se niste ni nadali da su moguće.


Puna cijena za cijeli ciklus od četiri predavanja iznosi 280 kn, odnosno samo 230 kn za čitatelje Drumtidam portala koji se prijave ovdje: