Vrijeme je za naš VISION QUEST- radionica 5 RITMOVA

Promjena godišnjeg ciklusa, vrijeme je za naš VISION QUEST !!

️Ušli smo u novi ciklus ljetnog sunca, kada njegova podrška osvjetljava i izvlači na površinu našu snagu. Ova radionica se održava kada se promjeni godišnje doba, da jasnije vidimo što nam energija ovog ciklusa donosi. Koji dio nas smo spremni osvjetliti? Koji dio prošlosti smo spremni otpustiti, kako bi napravili mjesto za nove izazove/blagoslove? Kako se povezati sa djelom sebe koji poznaje smjer kojim želimo ići i otkriti darove koje nosimo? Nekada se odgovori na pitanja pojave kada resetiramo 'unutarnji kompas'.

Ovo je energetska priprema našeg zemljanog tijela, da pripremimo prostor manifestacije, pročistimo svoje energetsko polje i primimo blagoslove za novi početak.

U potrazi za vizijom, putujemo dobro uhodanim putevima naših predaka, koji su promatranjem energetskih tokova unutar tijela i prirode oko sebe, prepoznali jednostavne načine kako postići sklad i jasno viđenje smjera kojim je prirodno teći.

Kako bi pronašli jasnoću, zakoračiti ćemo u "sveti krug” i uplesati u komunikaciju podržani od četiri glavna smjera. Svaki smjer otvara svoje priče, izazove i blagoslove.

Istovremeno podržani mapom ritmova i smjerova otvaramo snažan protok za sočan ples i dublje uskladivanje sa dahom/Duhom.
Ovo je individualno putovanje koje je podržano energijom grupe.

Bilo da imate pitanje bez odgovora, ustajalu energiju starih obrazaca koja čeka na preusmjerenje u nove potencijale ili jednostavno želite isplesati tijelo, srce i misli ~ dobrodošli!

Ukoliko posjedujete bubanj ili šušku dobrodošli ste ih donjeti sa sobom, ali ionako je glavni instrument sa kojim radimo~ naše tijelo, uvijek sa nama ?

KADA:: SUBOTA 2.7. u 19 - 22,15h
GDJE:: Zagreb, Gajeva 10
ZBOG OGRANIČENOG BROJA LJUDI PRIJAVE SU OBAVEZNE!!
PRIJAVE za radionicu su ISKLJUČIVO putem on-line prijavnice, te vas molim da kliknete na link ispod:
https://forms.gle/awtr5bbkgXRssgei7

Po prijavi stiže mail sa detaljnijim informacijama.
CIJENE::
160 kn cijena za rane prijave do 29.6.
200 kn puna cijena za prijave od 30.6
INFO:: Romana - 091/41 41 218, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
************************************
o plesnoj metodi 5Ritmova
Metodu pokreta 5 Ritmova® razvila je Gabrielle Roth, nastala je organski iz instinkta, intuicije i korelacije međusobnih ljudskih odnosa. Dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko može prakticirati bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja.
Mapa 5Ritmova ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski, Duboka tišina)
- nema zadanih koraka klasičnog plesa, nego nam daje smjernice za izražajnu kreativnost. Ritmovi su praktični, vrlo učinkoviti alat za rast kreativnog potencijala. Svaki ritam predstavlja aspekt ljudskog bića, kvalitetu energije koja nosi određena učenja kada se krećete s njom. Sastavljeni u nizu, ritmovi formiraju val energije koji vas vodi duboko kroz sebe, do rubova i odbacuje vas ravno u središte, ostavljajući vas živahnim i prizemljenim.
Jednostavan su vodič za samoistraživanje kroz pokret koji nas vodi na putovanje kroz vlastitu unutrašnju divljinu.
************************************
Voditeljica radionice je Romana Soldo, certificirana učiteljica 5 Ritmova.
“Traganje za izražajem koji me čini cjelovitom vodilo me kroz razne plesne škole, edukacije, meditativne i duhovne prakse.
Susret sa ovom praksom naučio me kako da se maknem samoj sebi sa puta, na jednostavan i prirodan način kroz pokret, uvidim da je tijelo i vlastita energija ~ najbolji učitelj.
U ovom radu želja mi je i namjera stvoriti prostor u kojem slušamo i čujemo što nam tijelo govori, na taj se način u vlastitom ritmu ponovo povezujemo sa sobom, postajemo spontani, autentični i prisutni za svoju istinu kakva god da ona bila.”

facebook događanje
♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam