GOING DEEP TO BE REBORN: LIFELINE RESET TRAUMA INFORMED ART THERAPY

VRIJEME RADIONICE: UTORAK, 10.08.2022.,18.30 – 21:00
MJESTO: STUDIO T, ZAGREB, DRAŠKOVIĆEVA 34, 1. KAT
OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA – OBAVEZNA REZERVACIJA MJESTA UPLATOM

GOING DEEP TO BE REBORN: LIFELINE RESET TRAUMA INFORMED ART THERAPY
Nakon lavljih vrata Lion's Gate-a 08.08. i primanja svjetlosnih kodova, puni mjesec u Vodenjaku nas zove u dublje uvide o vlastitom unutrašnjem vodstvu i znanju i navodi na životne promjene koje želimo provesti.

Životna sinergija dovodi moju prijateljicu, suradnicu i profesionalnu terapeutkinju Tinu Bayley sa Balija u Zagreb baš u to vrijeme, te pripremamo za vas posebnu terapeutsku radinonicu u kojoj ćemo kombinirati pokret koji vodim ja, kakao ceremoniju i Lifeline Reset Art Therapy.

Dodjite procesirati svoj stress, bol, traumu kroz pokreti i art terapiju i pronaći inspiraciju o svom novom životu vođeni dubokim uvidima ovog moćnog trenutka uoči Lavljeg portala i punog mjeseca u Vodenjaku.

“Jako volim ples, i u plesu nalazim slobodu, inspiraciju i čaroliju u svakodnevnom životu. Želim sa vama podijeliti ovu moju ljubav, ali istovremeno i moćnu tehniku za povezivanje sa sobom, izbacivanje negoativnih emocija, stresa, depresije, tuge. Lakoća koju dotičemo kroz ples nam pomaže da brže manifestiramo ono što želimo.” Iva
“Finding wholeness by restoring the connection between mind body and spirit is one of best gifts you can give to yourself.” Tina

RADIONICA JE SINERGIJA RADA DVIJE ŽENE KOJE RADE SA PLESOM I UMJETNOSTI.

O FACILITATORIMA

Dr. TINA BAYLEY is a certified Trauma-Informed Expressive Arts therapist, body coach, visual performing artist, an ordained minister and endorsed Chaplain working cross culturally. She holds a Bachelors of fine Arts Degree Two Masters Degrees and a Doctorate. Her own life experience as a survivor of Septic shock, Graves Disease, and Melanoma among several other things related to a life in Cross-cultural Ministry has motivated her to do her own work in healing and to help others heal! She enjoys helping people discover their creative potential through coaching and mentoring. Tina has used visual and performing arts in response to traumatic situations following the Bali bombings, the Asian tsunami, with West African refugees, with displaced people in northern Iraq and Eastern indonesia.
www.artworksmindbodyspirit.com
https://www.linkedin.com/in/rev-dr-chaplain-tina-bailey-1845982b/

IVA TARLE je life coach i trener, vlasnica Iva Tarle Coaching i Studia T.
Iva je bivša diplomatkinja koja je prije 10 godina dala otkaz i preselila na Bali, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je pomoći ljudima da pronađu svoju svrhu, izbore sa stresom i tjeskobom, usklade s vlastitim unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama. Iva je NLP Master, ima završene tehnike Theta i Reiki, te Mindfulness sa University of Leiden. Iva strastveno voli plesati i proučava ples i umjetnost kao metodu samo izričaja i samoiscjeljenja unazad 5 godina.

CIJENA PO RADIONICI
230 HRK -za ranije uplate (do ponedjeljka 08.08.2022. )
250 HRK – 09. i 10. kolovoza

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR9425000091101506894
pošalji email sa potvrdom uplate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MOGUĆE JE PRISUSTVOVATI I ONLINE PUTEM ZOOM APLIKACIJE, POVEZNICU ĆETE DOBITI NA EMAIL NAKON UPLATE.

ŠTO OBUĆI I PONIJETI
Mekanu odjeću i možete biti bosi.
Ponesite svoj yoga mat, zbog ležanja tijekom završnog stadija radionice. Imamo deke.
Art supplies ćete dobiti na radionici.

Studio T – vaša duhovna ordinacija
Draškovićeva 34
10 000 Zagreb

web: www.ivatarlecoaching.com/blog
insta: www.instagram.com/ivatarlecoaching
mob: 0977278433 

SVJEDOČENJA
"Što se tiče same prve radionice, bila je odlična, opustajuća, nadahnjujuća, oslobađajuća.
Imam dojam da su se čak i moje mioglioze koje zezaju na leđima, opustile bolje nego od masaže???.
Za svaku preporuku osobama otvorenim za novi doživljaj sebe kroz glazbu i pokret.
Hvala, hvala, hvala❤️" K.B.

"Osjetila sam sebe i svoje ograničenja, kao i prilike za promicanje granica i pronalazak zaboravljenih i otkrivanje dosad neznanih dijelova sebe.
Bilo je dobro osjećati i ljepotu pokreta koji se sastoji od pokreta u nizu, a svakome sam pridala, što svjesno, što nesvjesno, neko značenje." Anonimus

"Hvala na predivnoj radionici.
Najbolje je bilo što smo koristili razne tehnike, i solo ples i ples u paru i u grupi, s kontaktom i bez.
Na radionici sam se prisjetio kako mi je bilo prije 10 godina kada sam počeo sa 5R i shvatio sam koliko sam se promijenio od tada. Tek sad vidim koliko je ples utjecao na mene i koliko mi još uvijek nedostaje da budem osoba kakva želim biti i svjestan sam svojih blokada koje još uvijek imam u plesu i u životu.
Ova radionica mi je pomogla da se prisjetim nekih tehnika koje dugo nisam radio, a tek sad sam na radionici uvidio njihovu snagu i dublje značenje." I.K.

 

♦