Posebna prilika u studenom 2022. – BESPLATNI otvoreni sat početničkog SENSUAL S-DANCE FITNESSA

Drage dame, za kraj studenog, poklon za vas!S radošću vas pozivamo da besplatno isprobate sat SENSUAL DANCE FITNESS-a, u dvorani ili ONLINE.
Dođite i besplatno upoznajte ovaj program i način vježbanja koji se razlikuje od svih koje ste do sada isprobale!

Iskoristite ovu posebnu priliku da vidite kako izgleda sat, upoznate voditeljicu tečaja, pitate što vas zanima i otkrijete nove mogućnosti svoga tijela kroz prekrasne ženstvene pokrete.

Pozvane su dame svake dobi i svih tjelesnih konstitucija, neovisno o dosadašnjem iskustvu s plesom.

Program S DANCE FITNESS : 

Kombinira istezanje, yogu, ples i fitness na prostirci, spajajući ih u prekrasne ženstvene pokrete, korisne za cjelokupni organizam. Fokus je na što polaganijim pokretima i disanju. Time postižete potpunu kontrolu na fizičkoj razini, a istovremeno potpunu opuštenost na psihičkoj i duhovnoj.

Vježbe su korisne za:

jačanje, razgibavanje i istezanje
nogu, trbuha, stražnjice, leđa, ruku, bokova, kralježnice i vrata,

za učvršćivanje cijelog tijela,
za umirivanje uma,
povećavaju vaš osjećaj samopouzdanja,
jačaju žensku energiju.
Poslije sata imat ćete divan osjećaj zadovoljstva, mira i radosti.

Više o samom satu možete pročitati na web stranici SENSUAL DANCE FITNESSA:https://sensualdancefitness.com.hr

Prikladna odjeća za sat:
Kao i za svaku drugu tjelovježbu, odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati: tajice, trenirka, pamučna majica, čarapice.

Termin:
Ovu posebnu priliku možete iskoristiti u subotu 26. studenog 2022., besplatni otvoreni sat će se održati od 19:00 do 20.00 sati (trajanje 60 minuta).

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Ulica Antuna Bauera 21, 4.kat

Voditeljica:
O voditeljici Jeleni više možete saznati ovdje:https://sensualdancefitness.com.hr/

Prijave za dvoranu:
Svakako se predbilježite za svoje mjesto na besplatnome satu. Za predbilježbu pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Bez predbilježbe nije moguće sudjelovati na satu.

Sudjelovanje na besplatnome satu je bez obveze, dok zainteresirane sudionice imaju priliku i pravo prvenstva pri upisu na redoviti početnički tečaj S- Dance fitnessa ( ponedjeljkom i četvrtkom 20:15-21:15h).

Prijave za ONLINE besplatan sat: Također nam se možete pridružiti i ONLINE, odakle god želite. Sat će se prenositi uživo iz dvorane. Molimo da u vašem e-mailu za prijavu svakako naglasite da na besplatnom satu želite sudjelovati ONLINE, kako bismo Vam na vrijeme poslali link za priključenje preko Skypea!

Obavezne predbilježbe putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: