PROCVJETAJ IZ MULJA - radionica spontanog pokreta

Lotus je cvijet kojemu je mulj potreban da bi procvjetao. Baš kao što je svakome od nas potreban mulj (bilo da je vanjski ili unutarnji) kako bismo iz/kroz njega rasli. Svakom je cvijetu da bi izrastao i procvao potrebno uzemljenje, voda, zrak, sunce... Tako je i svakome od nas potrebna stabilnost u mislima, emocijama i pogonjenju energije u akcije kako bismo procvjetali poput najljepšeg cvijeta.

Pozivam te da na ovoj radionici spontanog pokreta dopustiš pokretu da te uvede i provede kroz dostupne dijelove vlastitog mulja te nježno i odlučno provuče na površinu na kojoj ćeš procvjetati u predivan lotus.
Pozivam te da istražiš mogućnosti uzemljavanja vlastitih misli, emocija, energetskog potencijala i svjesnog pokretanja istih kroz tijelo.
Upoznaj cvijet u sebi i otkrij u kojoj je fazi svojeg rasta, pokreni kroz tijelo sve ono što će cvijetu u tebi omogućiti novu razvojnu fazu.

Osnovno o radionici:
• radionica je namijenjena svima, za spontani pokret nije potrebna kondicija ni umijeće
• trajanje: 4 sata
• obuci nešto udobno za kretanje tijela; preporuka slojevito
• ponesi papuče i/ili deblje čarape jer obuću ostavljamo u hodniku
• ponesi bočicu s vodom
• ponesi dekicu i jastučić za sjedenje/ležanje za vrijeme dijeljenja i meditacije
• na radionici pratiš sebe, povezuješ se sa sobom, istražuješ vlastiti pokret, vlastiti prostor, kontakt, granice, emocije, misli, senzacije... sve što se pojavi;

Kako je to kada pokret uspije tvojem umu dopustiti da se odmori?
Kako je kretati se kroz prostor među drugima i ostati u kontaktu sa sobom?
Kako je to kada izraziš emocije kroz pokret i pri tome osjetiš da i drugi prolaze kroz slično iskustvo?
Kako je to kada znaš da ne moraš nikoga zadiviti, da pokret može samo tebi imati smisla?

Radionica će se odvijati u dostojanstvenom, podržanom i sigurnom prostoru.
Radionicu otvaramo i zatvaramo dijeljenjem u krugu.
Tijekom radionice nježno i prisutno pratim razvojni tijek svake osobe, energiju grupe i nudim jednostavne upute koje možeš pratiti, prilagoditi ih sebi ili ih preskočiti.
Najbitnije je da pratiš sebe, dopustiš si istraživati sebe, osjećati i izraziti kroz pokret.

Pokloni si ovo duboko i oslobađajuće iskustvo.

Preporučena donacija: 35 eura
Rane donacije (do 5.5.): 30 eura
Broj polaznika je ograničen, pa sačuvaj svoje mjesto.
Ako ne možeš platiti navedeni iznos, javi se s prijedlogom donacije.

• prijave u DM na Instagramu ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
• Instagram: https://instagram.com/awenativa?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Ponesi slobodno svoj mulj, ali i sjaj, sve je dobrodošlo!

Radionicu priprema i vodi Angelina Bijelić - Awenativa. 
"Spontani je pokret (i glas) uvijek bio sastavni dio moje svakodnevice, iako nisam ni bila svjesna što činim kada bih se kretala kako je moje tijelo htjelo ili puštala glas onako kako umu nije imalo smisla, ali je uvijek bilo zabavno, osjećala bih se rasterećeno i povezanije sa sobom. Kako sam krenula više istraživati povezanost tijela i emocija, spontani pokret me je odveo na potpuno neku novu razinu bivanja tijekom intenziva Buđenje Boginje, raznih plesnih radionica, programa spontanog pokreta te tijekom studija tjelesno orijentirane integrativne psihoterapije pri Centru za integrativni razvoj. Kroz spontani pokret i plesne meditacije dobila sam izuzetno vrijedne uvide, otpustila suvišno, otpetljala zapetljano, pokrenula uspavano, izrazila neizraženo, prošla kroz duboke procese i povezala se sa sobom snažnije i istinitije.
Zadovoljstvo mi je drugima pripremiti jedinstveno iskustvo, priliku da svatko u prostor donese dio svoje priče, osjeti veliku podršku, sigurnost i dobrodošlicu za sve što je prisutno/spremno/nespremno.
Veseli me svjedočiti predivnim ritmovima osoba koje odluče u ovakvom zajedničkom prostoru dopustiti Životu da proteče kroz svakog od nas i kroz prostor koji suptilno podržavam.
Vidimo se i krećemo se zajedno!"
Angelina Awenativa


Awenativa I Angelina
Vrijeme i prostor za tebe
Instagram

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦