NOVO: tečajevi BABY MASAŽE I BABY SHIATSU

APOLON CENTAR ZAGREB
OD 8. TJEDNA DO FAZE PUZANJA

O voditeljici: Danijela Tomić Grohovac.
Ja sam Danijela, a moja baby priča započela je kada sam shvatila da cjelokupna sinergija moga obrazovanja, svih edukacija i dugogodišnjeg iskustva, može pomoći roditeljima u njihovim prvim tjednima i prvim mjesecima života sa svojom bebicom.

Waldorfska sam pedagoginja i odgojiteljica s 20 godina radnog iskustva, koja njeguje holistički pristup životu, shiatsu praktičarka te instruktorica masaže za bebe i razvojnog shiatsua, zaljubljenica u prirodu i prirodno, pjesmu i ples,u svjesno disanje, jutarnji smoothie i jogging.

Vođena spoznajama cjelovitosti, krenula sam u razvijanje koncepta za podršku roditeljima. Osmislila sam holističke usluge koje pomažu roditeljima za stvaranje preduvjeta za harmoničan i cjeloviti razvoj njihove bebe i za povezivanje s bebom kroz nježan ali moćan dodir.

Najveća blagodat mojih usluga jest podrška u razvoju povezanosti roditelja s bebom i to područje predstavlja moju posebnu strast. Jer primarni odnos između majke i bebe ključan je za djetetovu sliku o sebi.
Kako dobrobit žene i majke utječe na sve članove njene obitelji, s posebnom ljubavlju i nježnošću želim biti podrška i tebi, draga ženo.
Dobro mi došla!

Usluge za roditelje i bebe
TEČAJ BABY MASAŽE S BABY HANDLINGOM I RAZVOJNIM MILJOKAZIMA
Na ovom tečaju u trajanju od 6 tjedana (susreti se održavaju 1x tjedno po 1 sat) usvojiti ćeš:
Prekrasnu rutinu baby masaže, nježnog i podržavajućeg dodira koja vuče korjene iz tradicija mnogih starih kultura. Usvojit ćeš tehnike i pokrete za određene djelove tijela tvoje bebe, te rutinu za grčeve i ostala bolna stanja.

• Osnove baby handlinga odnosno pravilnog postupanja s bebom. Kroz pravilno izvođenje svakodnevnih aktivnosti kao što je podizanje bebe, presvlačenje, mijenjanje pelena, nošenje, hranjenje, kupanje…
Kroz to će tvoja bebica usvojiti pravilne motoričke obrasce koji su temelj za usvajanje složenijih motoričkih vještina koje je tek očekuju.

• Razvojne miljokaze tzv. razvojni kalendar, koji će ti pomoći u praćenju razvoja tvoje bebice.

Ne trebaš imati nikakva predznanja o masaži, cijelu rutinu naučit ćeš ovdje.
Svoju bebicu uvijek masiraš ti, dok ja tehnike i položaje pokazujem na lutki.


Tečaj Baby masaže 6 susreta po 1h je 720,00 kn.

TEČAJ BABY SHIATSUA S BABY HANDLINGOM
Na ovom tečaju u trajanju od 5 tjedna (susreti se održavaju 1x tjedno po 1sat) usvojiti ćeš:
Prekrasnu rutinu shiatsu-a za bebe, tehnika dubokog dodira i jasnog pritiska, istezanja i nježne rotacije. Tehnika rada na tijelu u kojem se spajaju moderna zapadna znanost o razvoju bebe i tradicionalna mudrost istoka (Kine i Japana).

Djeluje na fizički razvoj ali i puno dublje, na suptilnijim razinama djetetova bića.

• Osnove baby handlinga
• Znanje o najvažnijim akupresurnim točkama za različita bolna stanja tvoje
bebice.
• DO IN tehnike za tebe – nježne vježbe istezanja meridijana i akupresure koje će ti pomoći pokrenuti energiju i donijeti osjećaj dobrobiti u sebi.

Sve praktične tehnike ja pokazujem na lutki, a ti radiš na svojoj bebi.
Tečaj Baby Shiatsu 5 susreta po 1h je 720,00 kn
Usluge za žene

SHIATSU TRETMANI ZA ŽENE
Prirodna preventiva, podrška zdravlju, vitalnosti i mudrosti tijela žene kroz svjestan dodir praktičara. Integrativna metoda rada na tijelu, koja djeluje na svim razinama; unutar sebe objedinjuje različite tehnike istezanja, rotacije, akupresure i sl. Trajanje tretmana je 1 sat, cijena 250,00 kn.

MASAŽA ABDOMENA
Kombinacija je drevnih tehnika: Chi Nei Tsang masaže (koja dolazi iz tradicionalne kineske medicine, kao i Shiatsu), Ayurvedskih tehnika i Mayanske masaže.

Radi se na području abdomena, toplim organskim sezamovim ili suncokretovim uljem. Iako je to kombinacija triju drevnih tehnika, zajedničko im je da pomažu organizmu da proradi i otpusti fizičke, emocionalne i energetske blokade kako bi se ponovo uspostavio protok u vitalnim organima abdomena.

Opuštajuća, intimna masaža, koja može djelovati na protočnost i prokrvljenost organa, rješavanja probavnih smetnji, hormonalnih smetnji, bolnih menstruacija, problema u menopauzi, bolova u leđima do psihosomatike – otpuštanja emocija, napetosti i stresa. Trajanje tretmana je 1 sat, cijena 300,00 kn.

Mjesto održavanja tečajeva i masaža: Apolon centar Zagreb, Bauerova 21
Sve informacije, prijave i rezervacije na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
095 905 4769
https://linktr.ee/Danijela Tomic
Opširnije na: www.baby-bloom.netUpišite se ovdje na naš newsletter listu: