DOVOĐENJE DAHA U RED - Jednodnevni seminar

Svi znamo da bez daha nema života. On je izvor energije koji nas održava na životu, no ukoliko dišemo plitko i ne iskorištavamo potpuni kapacitet pluća, osjećat ćemo manjak energije, umor i iscrpljenost. Manjak kisika u tkivu dovodi do pojave bola, a dugotrajan i do trajnih oštećenja.

Pravilno disanje omogućuje nam da promijenimo obrasce našeg uma, i naučimo se nositi sa vlastitim mislima i emocijama. Kada je naš um opterećen brigama, dah je plitak i težak, no kada smo sretni, dah je dubok i opušten. Produbljivanjem daha preplavljujemo sve svoje stanice i krv kisikom, učinkovito uklanjamo stres i toksine iz tijela, podižemo razinu hormona sreće, ojačavamo srce, krvne žile i pluća, transformiramo svoje mentalno i emocionalno stanje čime znatno unapređujemo kvalitetu svog života :)

Dovesti dah u red u kontekstu zenyoge znači produbiti svoje disanje, naučiti disati "trbuhom" te uskladiti dah s kretanjem tijela. Plitko, površno, brzo i grubo disanje ukazuje na nemiran, raspršen i zbunjen um, ali isto tako na napeto, neuravnoteženo i nezdravo tijelo. Djelujući vježbanjem na dah i mijenjajući njegovu kvalitetu izravno utječemo na stanje i tijela i uma.

Družimo se u jednom od najljepših yoga centara u gradu u subotu, 9. travnja 2016. od 10 do 17 sati, uz stanku za ručak.

Cijena radionice je 250 kn.
Za ranije prijave darujemo popust. Cijena radionice za prijavljene do 6.4. je 200 kn.

Uz prijavu je potrebno uplatiti predujam od 100 kn na račun Zenyoga udruge, IBAN HR4724840081102731393.

Ovog proljeća usudite se napraviti nešto dobro i korisno za sebe!

Veselimo Vam se!

Vrijeme: subota, 9. travnja od 10 do 17 sati
Mjesto: Zenyoga centar, Svačićev Trg 6
Info i prijave: Koraljka 098 907 3542    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o zenyogi: www.zenyoga.hr

Photo by: Domagoj Kunić