NOVA ERA POSLOVANJA, NOVE PONUDE, POKLONI, SADRŽAJI

Znaš da je život satkan u ritmu ciklusa i stalno se mijenja stoga ti donosim lijepe vijesti  o promjenama koje se vežu uz moj rad, usluge i principe rada. Iskreno se nadam da će ti se svidjeti jer vjerujem da treba koračati uz te promjene, biti dostupan  i na usluzi tebi koji imaš sve manje vremena a sve više potreba za zdravijim, sretnijim i ispunjenijim životom.

Lijepe vijesti koje ti donosim su:

  • NOVI PRISTUP RADA ON LINE RAD ZA SVE USLUGE uz već postojeći
  • NOVA WEB STRANICA – jednostavna, pristupačna i moderna  https://www.domusdecorum.com/
  • NEWSLETTER - svaki mjesec nove ponude, sadržaji, savjeti....
  • WEB SHOP – priručnici koje možeš kupiti po povoljnim cijenama namijenjeni  svima tj nije potrebno predznanje da biste ih koristili a koji vam mogu biti vrlo korisni
  • POKLONI - Poklon bon u iznosu od 250,00 kn  za Feng Shui dizajn interijera i prigodni Priručnici koje možeš skinuti sa weba
  • NOVA USLUGA – ODABIR POVOLJNOG DATUMA.''NAPRAVI PRAVU STVAR U PRAVO VRIJEME''                                                   Osigurava da svaka  važna poslovna ili privatna aktivnost dobije pozitivan početak. Odabirom povoljnog datuma, 70% energije u danu već su na vašoj strani. Odabirom i povoljnog sata dodajete šlag na tortu i naravno pojačavate pozitivan učinak dana. Dobar tajming je ključan sastojak za uspjeh.
  • BESPLATNI SADRŽAJI – na blogu ćeš naći pregršt članaka koje možeš iskoristiti u uređenju interijera ili za primjenu Feng Shui-a, a koje ću stalno nadopunjavati.

Za sve dodatne informacije bit će mi drago da me kontaktiraš. Slobodno podijeli ovu objavu osobama za koje misliš da bi im ovaj sadržaj bilo zanimljiv i koristan.

Neka te prati zdravlje, hrabrost, znatiželja i vedar duh.
Od srca
LanChi

  

 Lana Anderson
tel. 098-358-634
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.domusdecorum.com