KVANTNA REZONANCA 1

Praktičarski tečaj

Prijavi se za besplatno uvodno predavanje koje će se na Zoomu održati u ponedjeljak, 26. rujna u 18:30 sati.
Tečaj počinje u utorak 18. listopada 2022. u 20h, prijave se uvodno predavanje i tečaj primaju se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko donje prijavnice.

Kvantna rezonanca (1 i 2 stupanj) je šestomjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju i više. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, kao i razvijanje vašeg energetskog potencijala.

Okosnica treninga su energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Na tečaju ćete naučiti cijeli niz aktivacija koje rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Aktivacije Kvantne rezonance kanalirane su iz energije Izvora uz pomoć kvantnog protokola koji čisti i transmutira negativne energije iz svih razina i aspekata osobe, svih 12 dimenzija, svih energetskih tijela, čakri, meridijana, organa, tjelesnih sustava, iz DNK i Akaša zapisa, iz svih vremenskih linija, prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih ili alternativnih, te iz cjelokupne linije predaka, čisteći energiju polariteta, donoseći balans i pozitivnu energiju, te vibraciju svjetla i ljubavi.
Osnovni trening fokusiran je na temeljnim alatima za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, meridijanima, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da počnete raditi s 5-dimenzionalnim svjetlom, kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini i nastavite rasti u svojoj vibraciji.

Postanite praktičar Kvantne rezonance i pomognite sebi i drugima ovim moćnim modalitetom iscjeljivanja.
Cijena 1. stupnja (prva 3 mjeseca) tečaja je 2.550 kn (338,44 €), plativo u 3 mjesečne rate. Cijena drugog stupnja je ista.
Detaljnije o pojedinačnim modulima pročitaj na linku: https://www.multidimenzija.com/kvantna-rezonanca-1/
Prijave za besplatno uvodno predavanje na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.multidimenzija.com


 

Prijavnica: KVANTNA REZONANCA 1 - Besplatno uvodno predavanje