ŠAMANSKA RADIONICA SOUL RETRIEVAL-POVRATAK ENERGIJE DUŠE, ISCIJELJENJE I INTEGRACIJE:27 I 28 MAJ!

Tri su vrste umijeća koje moramo naučiti tokom našeg iskustva življenja, govore nam drevni Šamani već tisućama godina:Umijeće rađanja, umijeće življenja i umijeće umiranja. Umijećem rađanja učimo i spoznajemo koje mudrosti kao duša donosimo u ovaj svijet, kako da život našeg Spirita utkamo u naše postojanje ljudskog.

Umijećem življenja učimo da iscjeljujemo, integriramo, spoznajemo, otpuštamo, mijenjajući se. Kada praktikujemo umijeće življenja onda na dar dobijamo tri božanska dara: NEUSTRAŠIVOST, NADAHNUĆE, I ŽIVOT NEBROJENIH MOGUĆNOSTI. Umijeće umiranja nas uči prepuštanju pjesmi duše i uzvišenoj volji Stvoritelja. Zakoračiti u život NEUSTRAŠIVOSTI, NADAHNUĆA I NEBROJENIH MOGUĆNOSTI, nije lako. U našem životnom iskustvo neprekidno smo izloženi programiranju, velik broj nas nije ni svjestan da živimo priče i iskustva svojih predaka odričući se svog vlastitog, da živimo iskustva i vibracije zemlje koja nas podržava, i da smo na svom životnom putovanju već izgubili ogromnu količinu energije naše vlastite duše što nas čini slabim, oduzima nam mudrosti i snagu da zaista zakoračimo u svoju osobnu slobodu.

Tokom dva dana ove radionice, integrirati ćemo izgubljene dijelove duše, učićemo kroz različita putovanja da prepoznamo okolnosti, mjesta, priče iskustava i trauma i kojima smo gubili dijelove svoje duše, izgubivši sa njima i kvalitete koje su nam kao Spiritu potrebne u ovom svijetu. Ovu radionicu možemo slobodno nazvati SVETI SOUL QUEST- sveta potraga duše, u kojoj kroz vraćanje izgubljenih dijelova duše- vraćamo naš mir, našu snagu, naše nadahnuće i inspiraciju, našu mudrost- kako bismo mogli konačno zakoračiti u realnost našeg najvećeg dobra i živjeti PJESMU NAŠE DUŠE.

Radionica će se održati u ZAGREBU i to tokom dva dana: 27 i 28 svibnja od 10-17h (s pauzom za ručak od 1 h).
U subotu je od 17 do 19 sati za sve učesnika predviđena grupna healing sesija pa vas molimo da ponesete toplu dekicu i neki jastuk da se možete ugodno smjestiti. Healing sesiju vodi Ševko Bajić, uz pjevanje ICARUSA pjesama iscjeljenja ŠIPIBO plemena iz Amazona, i uz podršku svjetlosnog healing vijeća.

Za sve informacije i rezervacije javite se organizatorici na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091 501 3801 – Tatjana. Cijena za dvodnevnu radionicu sa svim pratećim materijalima i uputama za individualni rad je 150 eura. Broj mjesta je ograničen.

Tokom dva dana radionice:

Prvi dan:
• Okupiti ćemo naše sveto vijeće i kreirati u viziji naše energetsko mjesto iscjeljenja;
• Napraviti ćemo aktivaciju i povezivanje sa našim svjetlosnim tijelom;
• Napraviti ćemo putovanje u priču žrtve i prvobitne traume koje rekreiramo iznova i iznova u svom životu jer nisu iscjeljene;
• Napraviti ćemo sesiju iscjeljenja uz korištenje našeg svjetlosnog tijela, i čišćenje naših energetskih centara;

Drugi dan:
• Napraviti ćemo putovanje u duhovno pleme naše obitelji, da ponovo pronađemo svoje autentično mjesto i autentičnu osobnost;
• Uraditi ćemo putovanje u iscjeljenje traume 4 prošla života koji imaju najviše uticaja na naš sadašnji život;
• Uraditi ćemo putovanje u iscjeljenje naše sadašnje vremenske linije, i vratiti energije duše kojih smo se odrekli radi drugih;
• Uraditi ćemo putovanje povratka energije duša iz zavjeta duše proisteklih iz naših iskustava i trauma i ugovora duše proisteklih iz naših uvjerenja.


VODITELJ RADIONICE:

ŠEVKO BAJIĆ- YOGESHWAR DAS-PUTUJUĆA PJESMA ISCJELJENJA- ŠAMAN RUŠIKO- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I UČITELJ, TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!

Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 15 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vodstvom različitih učitelja. Završio je edukaciju iscjeljenja svetim pjesmama Šipibo plemena iz Amazona- IKARUSIMA. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscjeljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stupnja osobne slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina prakticira vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.

Radionica je namjenjena za sve zainteresirane u svrhu samopomoći ili osobnog razvoja. Predznanje nije bitno. Radi ograničenog broja učesnika/ca, praktičnog rada i potrebe za integracijom iskustava broj mjesta je ograničen.

facebook događanje

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦</p