Secrets of Psychedelic Integration – 4 dnevni intenziv Holotropskog disanja

Secrets of Psychedelic Integration – 4 dnevni intenziv Holotropskog disanja s predavanjem na temu integracije iskustava u proširenim stanjima svijest

U današnje vrijeme renesanse terapije psihodelicima, posvuda se promoviraju njene dobrobiti, dok se malo govori o rizicima ako se substance uzimaju samostalno, u neprikladnom okruženju i bez adekvatne pripreme integracije i brige nakon. Sve je više osoba koje imaju problema razumijeti svoja iskustva, umjesto dobrobiti događaju se nove traume, a mnogi na kraju zatraže stručnu pomoć, no malo je terapeuta koji imaju potrebnu edukaciju da bi pomogli osobama u tim stanjima.

Zato je ova radionica prvenstveno namijenjena onima koji rade s ljudima - psihoterapiju, coaching, tjelesno orijentiranu terapiju ili bilo kakav oblik podrške, a koji bi željeli nadograditi svoje razumijevanje i terapijski pristup.

Holotropsko disanje je duboka terapijska metoda koja omogućava pristup proširenim stanjima svijesti, upravo kao i psihodelici, ali samo uz pomoć vlastitog daha i sigurnog okruženja.

U cjelodnevnom predavanju Tomasza Kwiecinskog, autora knjige Follow the Call i terapeuta koji već dugi niz godina radi terapije uz pomoć proširenih stanja svijesti, bit će govora o transpersonalnoj psihologiji, terapijskim modelima za rad s psihodelicima i važnosti adekvante pripreme i integracije. Kroz vlastito iskustvo proširenog stanja svijesti (bez upotrebe ikakvih supstanci!) imat ćete priliku za dublje razumijevanje transformativnog potencijala tih stanja. Predstavit ćemo vam i korisne alate za integraciju iskustava, a sve ćemo zaokružiti Ritualnom saunom (Temazcalom).

Javite nam se što prije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem forme ispod.
Radionica će biti na engleskom jeziku uz prijevod, ako bude potrebe.

Osim ovog retreata Holotropsko disanje možete iskusiti i na vikend radionicama u Zagrebu (bez spavanja, dolazite od doma) ...slijedeća je 26.-28.05.

 

Secrets of Psychedelic Integration – 4 dnevni intenziv Holotropskog disanja

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦