Howard Bad Hand Lowanpi Ceremonija

Dragi ljudi, čast mi je pozvati vas na jedan zbilja poseban događaj koji je za sve koje zanimaju izvorna učenja i tradicija Sjeverno Američkih Indijanaca ❤️

Ove će zime doći moj učitelj i Hunka brat Howard Bad Hand i napraviti će svoju Lowampi ceremoniju za iscjeljenje, to je jedna jako lijepa i stara tradicionalna ceremonija Lakota Indijanaca koja se bazira na svetim pjesmama i Howordovoj konekciji sa svojim spiritom vodićem s kojim radi i koji mu pomaže na ceremonijama. Cilj ceremonije je molitva za pomoć oko bilo kojeg aspekta života koja može doći kroz iscjeljenje ili određene uvide kako djelovati u životu da se te energije transformiraju. A svi uvidi dolaze kroz Howardov kanal i konekciju sa njegovnim duhovnim vodstvom kojega zove Eagle Thunder. Kroz ceremoniju se može dati i uputa s njegove strane kako si najbolje pomoći sa tim određenim problemom.

Ceremonija se odvija u potpunom mraku gdje se kroz pjesme energetski priprema prostor za konekciju i spoj sa spiritualnim energijama i vodičima koji dalje vode i rade iscjeljenje po potrebi. Prije same ceremonije biti će Inipi ceremonija da se svi dodatno pročistimo i budemo energetski lakši za Lowampi ceremoniju. A nakon Lowampi ceremonije se uvjek napravi krug sa Chanupom, svetom lulom.

Howard je Sicangu Lakota iz Rosebud rezervata, četvrta generacija čuvara svetih Lakota pjesama. Od kad zna za sebe odlazi na ceremonije sa svojim bakama i djedovima i u konstantnoj je konekciji sa svojom tradicijom a sada je već elder sa cijelim dugim životom služenja, vođenja Sundance, Inipi i Lowanpi ceremonija, nevjerojatnim znanjem i nježnim pristupom životu. Tako da je uistinu velika čast moći biti uz njega i proći ovakvu izvornu Lakota ceremoniju od jednog tako predivnog učitelja punog ljubavi i mudrosti.

Ceremonija bi se održala vikend 02. i 03.12.2023. kod mene u prostoru u Sesvetama. A koštala bi 450 eura. Neki okvirni plan je da se napravi u subotu jedan razgovor u krugu, upoznavanje i neki dio učenja koji bi Howard htio već podjeliti sa grupom i idući dan Inipi i lowampi ceremonija, s time da će bi Inipi možda bio i u subotu.

Ako je nekome potrebna ovakva ceremonija i iscjeljenje a financijski vam je nezgodno postoji i opcija da se uplata podjeli u dvije rate, za to mi se javite svakako i sve ćemo iskomunicirati.

Prijaviti se možete meni porukom preko Facebook messangera što mi je draža opcija ili preko maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon prijave će se formirati messanger grupa za lakšu komunikaciju i dogovore oko prijevoza i svega što je potrebno ❤️

facebook događanje

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦