Zemlja, voda, vatra, zrak - vikend yoge i meditacije

Provedite vikend na Hartovskom vrhu na radionici yoge Tatjane Mesar – i to u prostoru posvećenom pomnosti, radoznalosti, igri i kreativnom propitivanju. Tatjana je osnivačica Dynamic Mindfulness škole yoge u Berlinu, iskusna učiteljica i praktičarka chana, karakterističnog kreativnog i istraživačkog pristupa tjelesnom pokretu.

Radionicu je namijenila ljubiteljima yoge i meditacije, svima otvorenima usvajanju novih perspektiva vježbanja yoge. Zbog iskoraka iz analitičkog razmišljanja u istraživanje izravnog iskustva i doživljaja tijela, sadržaj ove radionice posebno je zanimljiv učiteljicama i učiteljima yoge.

Uz boravak u prirodi, u tišini na početku i kraju dana, dnevni raspored uvodi nas redom u četiri glavne Dynamic Mindfulness sekvence elementa zemlje, vode, zraka i vatre. Postupno, kroz pokrete bazirane na biomehaničkim principima vodi slobodnom i spontanom kretanju. Sve do konačnog mirovanja u sjedećoj meditaciji.
Radionica je na hrvatskom i/ili engleskom jeziku.

KADA: 26.01.2024. u 16:30 – 28.01.2024. u 17:00
GDJE: Chan centar Hartovski vrh

Za detalje raposreda, cijene i prijave posjetite: https://chan.hr/program/radionica-yoge-meditacije/

O učiteljici…

Tatjana Mesar je Muzičku akademiju i Školu za učitelje zenyoge završila u Zagrebu. Školu za shiatsu masažu završila je u Berlinu, gdje je u svojem stanu u četvrti Kreuzberg 2009. godine počela podučavati zenyogu i meditaciju. Osnivačica je Dynamic Mindfulness škole yoge, te je danas na čelu vibrantne zajednice praktičara i učitelja yoge po toj metodi. Do sada je njezinu školu završilo sto i dvadeset ljudi iz četrdesetak zemalja svijeta. Prakticira chan s učiteljem Žarkom Andričevićem i zajednicom u Chan centru Hartovski vrh.
Saznajte više: https://www.zenyoga-berlin.de/tatjana-mesar/

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦