Savršeno zdravlje: Brzi i zdravi obroci


Ovu nedjelju skuhajte sebi i svojim bližnjima slastan i zdrav ručak uz vodstvo naše Martine Vizek!


U nedjelju 30. lipnja 2024. od 11 do 13 sati u prekrasnoj opuštajućoj energiji pripremite obrok sebi i svojim bližnjima. Ovu ONLINE radionicu možete i samo gledati ili kupiti snimku, no pozivamo vas da sudjelujete interaktivno, odnosno odmah kuhate s našom Martinom Vizek, kako bi dobili potpuno iskustvo i odmah stavili u primjenu nova znanja. Kad se prijavite na radionicu, dobit ćete i popis namirnica za kupnju kako biste mogli s nama kuhati.

Naučite kako pripremiti obroke koji će vam pomoći da se osjećate zdravo i energično i lakše podnesete ove nadolazeće ljetne sparine!
U današnjem užurbanom svijetu prehrana često pada u drugi plan. Ova radionica će vam pokazati kako brzo i jednostavno pripremiti obroke koji su nutritivno bogati, lako probavljivi, puni okusa i prilagođeni vašoj užurbanoj svakodnevnici.

Što ćete naučiti?
• nutricionistički savjeti i trikovi
• saznajte koje namirnice koristiti da optimizirate zdravlje i energiju
• praktična radionica – kuhamo zajedno jer tako najlakše učimo, postavite pitanja i odgovor je odmah tu :)
• planiranje obroka – otkrijte kako planirati obroke za cijeli tjedan

Radionica “Brzi i zdravi obroci” je 5. dio programa “Savršeno zdravlje″, koji se sastoji od 6 radionica + individualnog treninga, a održava se ONLINE. Radionici možete prisustvovati neovisno o tome jeste li sudjelovali na drugim dijelovima programa. Radionica je otvorena za sve!

Zbog velikog interesa za snimke, ovaj program će biti dostupan na našoj online platformi za sve. Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe program do 1.9.2024.

ONLINE program “Savršeno zdravlje” obuhvaća:
1. ThetaHealing radionicu – “Moje tijelo” (održana 11.03.2024. dostupna snimka)
2. ThetaHealing radionicu – “Iscjeljivanje bolesti” (održana 15.04.2024. dostupna snimka)
3. ThetaHealing radionicu – “Zdrava prehrana” (održana 13.05.2024. dostupna snimka)
4. ThetaHealing radionicu – “Pomlađivanje” (održana 10.06.2024. dostupna snimka)
5. Radionicu – “Brzi i zdravi obroci” (30.06.2024. od 11 do 13 h)
6. ThetaHealing radionicu – “Ljepota” (15.07.2024. od 18 do 22 h)
7. Individualni trening – “Tijelo kao hram duše”
Više o ONLINE programu “Savršeno zdravlje” možete saznati ovdje.

 CIJENA OVE RADIONICE
53,00€
CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € – PAKET svih 7 dijelova

Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. Ako se odlučite za čitav program uštedjet ćete 20 posto (63 EUR).
Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa u dva dijela.

Što je savršeno zdravlje
Pogledajte uvodno predavanje i meditaciju na temu Savršeno zdravlje, voditeljica programa Nade Šegvić, Beti Mihajlović i Matine Vizek:

https://youtu.be/G31CDaz0PBE?si=uFlPIE3w9s9jUFHP

Voditeljice programa “Savršeno zdravlje”:


Nada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a
Kroz svoja vantjelesna iskustva i astralna putovanja, Nada je dobila duboke spoznaje o duši i njenoj povezanosti sa zdravljem tijela, uma i duha. Kao veliki zagovornik poslovice “u zdravom tijelu zdrav duh”, vjeruje da možemo (bez obzira na godine) uvijek biti zdravi i mladi. U svom dugogodišnjem radu susrela se i radila na brojnim bolestima i poremećajima, te svjedočila uspješnim iscjeljenjima.

Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a
Kao učiteljica tečaja Intuitivna anatomija i praktičarka ove tehnike iscjeljivanja, želi prenijeti koliko je jednostavno iscijeliti se kad razumijemo zašto naša psiha kreira bolest. Svoju duboku vjeru da je sve moguće, ljubav prema životu i radosti življenja želi prenijeti svima. Jako ju veseli kombiniranje rada sa tijelom i duhovnosti.

Martina Vizek
yoga terapeut i yoga učitelj (TT 600), certificirana instruktorica pilatesa
Više od preko 15 godina posvećena je holističkom pristupu radu sa ženama, objedinjujući široki spektar znanja modernih i tradicionalnih pristupa u satovima Holistic Centra zdravog življenja. S obzirom da joj je nutricionizam velika ljubav i strast, kontinuirano se usavršava proširujući svoj interes na područje ayurvede, makrobiotike i pravilne prirodne prehrane.
Prijave na program
Obavezna prijava na radionicu “Brzi i zdravi obroci” ili čitav program “Savršeno zdravlje” preko donje prijavnice.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku?

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦