Radionica „Harmonija odlučnosti“ – hipnozom postignite promjenu u pet susreta (online 15. - 19.7., 20-21 sat)

Koliko ste neodlučni? Djelujete li samo iz instinkta, kad gori, ili sjedite i promišljate temeljito o svakom aspektu posljedica neke odluke? Imate li potrebu osjetiti emocije da biste rekli „ne“ ili uvijek jasno kažete svoje „da“? Propuštate li uživati u životu jer niste na vrijeme odlučili? Čekaju li vas već sat vremena jer se premišljate? Plašite li se promijeniti ili vas je strah uspjeha? Donosite li odluke instinktivno ili emotivno? Intelektualno ili intuitivno? I kako da saznate koja je kombinacija najbolja, a koja je vaša?

Za vas i slične vama osmislili smo radionicu „Harmonija odlučnosti“ u kojoj ćemo ojačati identitet samopouzdane osobe koja ima svijest i razumijevanje o tome kako donosi odluke. I to ćemo proći kroz četiri aspekta: instinkt, emocije, intelekt i intuiciju.

Pridružite se transformativnoj radionici i postanite odlučniji
Priuštite si pet večeri jednoga tjedna za istraživanje vlastitih dubina i otkrijte nevjerojatne resurse svog podsvjesnog uma. Naša radionica, koja će se održavati od 15. srpnja do 19. srpnja u 20 sati, online, nudi vam priliku da se povežete sa svojim unutarnjim bićem kroz pet tematskih seansi.
Postupno ćete istražiti i integrirati različite aspekte svog unutarnjeg ja, što će pomoći u donošenju uravnoteženih i promišljenih odluka. Radionica uključuje tehnike hipnoze, mindfulnessa i EFT-a. Namijenjena je svima, bez obzira na znanje i prethodno iskustvo tehnika i metoda koje koristimo.

Raspored rada
U ponedjeljak gradimo skupa Zen vrt vaše podsvijesti. Zaputite se na putovanje unutar svog uma na kojemu ćete otkriti mjesto puno kreativnosti i unutarnjih vrijednosti. Naučit ćete kako ući u hipnotički trans i stanje potpunog mentalnog i emocionalnog, ali i tjelesnog opuštanja, otvarajući vrata svom kreativnom podsvjesnom umu. Garantirano ćete bolje spavati!

U utorak ćemo dodirnuti vaš instinkt. Doznati kako vaša podsvijest progovora kroz hipnotičku seansu. Otkrijte i povežite se sa svojim „instinktivnim ja“ i naučite kako prepoznati i koristiti instinktivne reakcije u donošenju odluka.

U nastavku putovanja istražujemo emocije. U srijedu se povežite sa svojim „emotivnim ja“ i produbite razumijevanje vlastitih emocija. Ojačajte svoju emocionalnu inteligenciju uz pomoć mindfulness tehnika, prepoznajte i razumite svoje emocije te ih koristite kao alat za donošenje odluka.

Koristeći tehnike tappinga (EFT) i coaching metode, u četvrtak ćemo podsvijest povezati s vašim svjesnim dijelom uma. Uspostavite novi odnos sa svojim „intelektualnim ja“ uz energetski pročišćenu verziju logičkog uma. Naučite donositi odluke pomoću tehnike četiri pitanja.


Za petak i posljednju radionicu, vodimo vas u budućnost. Spojite se sa svojim „intuitivnim ja“. Ova seansa će vam pomoći da koristite intuiciju i nesvjesne uvide za donošenje odluka koje su u skladu s vašom unutarnjom mudrošću i kolektivnim nesvjesnim.

Pridružite nam se i otkrijte svoju unutarnju snagu kroz „Harmoniju odlučnosti“
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za osobni rast i transformaciju.
Rezervirajte svoje mjesto već danas i krenite na putovanje samospoznaje i unutarnjeg buđenja.

Vrijednost ove radionice je 150€, ali popust traje do 5.7.2024. pa je ulog u ojačanu budućnost i pet jednosatnih radionica sada svega 60€.

Prijave za radionicu na linku:
https://akademija.hipnooo.eu/proizvod/harmonija-odlucnosti/

Upoznajte se s nama, a mi ćemo vas s odlučnošću...

Ostavili smo i mogućnost i nabavke snimki radionice ako vam je termin neprikladan. Vidimo se 15. srpnja 2024.! 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam