Savršeno zdravlje: Ljepota - ONLINE RADIONICA

 

Ljepota kao savršenstvo sklada, koju promatramo unutar sebe i izvan sebe jest VRLINA koju može razviti svatko od vas. Tada zračite istinskom ljepotom, koju potom i drugi vide u vama.

Ljudi su oduvijek nastojali definirati ljepotu i ona je mahom ovisila o periodu u kojem se nalazimo, o zemlji u kojoj živimo, o kulturnim navikama, ali ono što je najvažnije da ljepota leži u očima promatrača.

Bilo da se radi o vanjskoj, fizičkoj ljepoti ili o unutarnjoj ljepoti kojom isijavamo, percepcija ljepote je vrlo subjektivna. Ono što jedna osoba vidi i doživljava i naravno ono što mi doživljavamo u vezi sebe i svoje ljepote, može se u potpunosti razlikovati.

Kako razvijamo svoju svjesnost, mijenjamo percepciju svega što nas okružuje, ali isto tako mijenjamo percepciju nas samih.

Što više upoznajemo sebe, razumijemo sebe i prihvatimo se takvi kakvi jesmo, to ćemo lakše prepoznati ljepotu oko nas, u drugim ljudima i u nama samima.

Ljepota kao savršenstvo sklada, koju promatramo unutar sebe i ljepota koju vidimo u drugima jest VRLINA koju može razviti svatko od vas. I tada dolazi trenutak kad bez obzira na fizički, vanjski aspekt možete u svemu što promatrate, pronaći i vidjeti ljepotu koja će vas privući i inspirirati.  

ljepota 1

 

Radionica “Ljepota” se održava ONLINE 15.07.2024. od 18 do 22 h. Na radionici ćete otkriti:

  • Koliko ste razvili vrlinu ljepote i koliko je živite
  • Kakav je vaš stav prema vlastitoj fizičkoj ljepoti
  • Što znači imati unutarnju ljepotu
  • Kako razviti unutarnju ljepotu
  • Koje ostale vrline će vam pomoći u razvijanju vrline ljepote

S obzirom na to da živimo u fizičkom svijetu gdje je njačešće mjerilo sklad i ljepota tijela i lica, poseban dio radionice posvetit ćemo tome kako kroz rad na sebi kao theta praktičari promijeniti svoj fizički aspekt:

  • Koje emocije mijenjaju izraz lica i mogu ga doslovce iskriviti ako se duže žive
  • Kako riječi i mišljenja okoline u vezi vašeg izgleda mogu utjecati na percepciju vašeg fizičkog izgleda kasnije u životu
  • Kako voditi brigu o sebi i svom izgledu na način da mijenjamo vjerovanja

Podijelit ćemo s vama znanje iz astrologije gdje ćete kroz položaj planete Venere u određenom elementu otkriti najlakši način kako njegovati i prihvatiti ono što jeste. Jer to je jedno od učenja koja je birala vaša duša.

Pripremili smo za vas pregršt instalacija na temu ljepote, koje će vam podignuti samopouzdanje i vibracijski vas uskladiti s vrlinom ljepote.
Radionica “Ljepota” dio je programa “Savršeno zdravlje″, a održava se ONLINE. Radionici možete prisustvovati neovisno o tome jeste li sudjelovali na drugim dijelovima programa.
Radionica je namjenjena ThetaHealing praktičarima sa završenim Osnovnim tečajem.Drugi su dobrodošli, no na jednom dijelu radionice, koji se odnosi na rad na vjerovanjima, potrebno je znanje ThetaHealing tehnike kako biste mogli sudjelovati.

Zbog velikog interesa za snimke, ovaj program će biti dostupan na našoj online platformi za sve. Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe program do 1.9.2024.

Više o ONLINE programu “Savršeno zdravlje” možete saznati ovdje.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€
CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € – PAKET svih 7 dijelova

Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. Ako se odlučite za čitav program uštedjet ćete 20 posto (63 EUR).

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa u dva dijela.

Što je savršeno zdravlje
Pogledajte uvodno predavanje i meditaciju na temu Savršeno zdravlje, voditeljica programa Nade Šegvić, Beti Mihajlović i Matine Vizek:

Voditeljice programa “Savršeno zdravlje”:

nada 250Nada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a
Kroz svoja vantjelesna iskustva i astralna putovanja, Nada je dobila duboke spoznaje o duši i njenoj povezanosti sa zdravljem tijela, uma i duha. Kao veliki zagovornik poslovice “u zdravom tijelu zdrav duh”, vjeruje da možemo (bez obzira na godine) uvijek biti zdravi i mladi. U svom dugogodišnjem radu susrela se i radila na brojnim bolestima i poremećajima, te svjedočila uspješnim iscjeljenjima.

beti 250Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a
Kao učiteljica tečaja Intuitivna anatomija i praktičarka ove tehnike iscjeljivanja, želi prenijeti koliko je jednostavno iscijeliti se kad razumijemo zašto naša psiha kreira bolest. Svoju duboku vjeru da je sve moguće, ljubav prema životu i radosti življenja želi prenijeti svima. Jako ju veseli kombiniranje rada sa tijelom i duhovnosti.

MARTINAMartina Vizek
yoga terapeut i yoga učitelj (TT 600), certificirana instruktorica pilatesa
Više od preko 15 godina posvećena je holističkom pristupu radu sa ženama, objedinjujući široki spektar znanja modernih i tradicionalnih pristupa u satovima Holistic Centra zdravog življenja. S obzirom da joj je nutricionizam velika ljubav i strast, kontinuirano se usavršava proširujući svoj interes na područje ayurvede, makrobiotike i pravilne prirodne prehrane. 
Prijave na program
Obavezna prijava na radionicu “Ljepota” preko donje prijavnice.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦