Uvjeti korištenja usluga i sadržaja Drumtidama

Uvjeti korištenja usluga i sadržaja
Prihvaćanje uvjeta korištenja


Dobro došli na stranice DRUMTIDAM (u daljnjem tekstu: DTD). DTD vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja na domeni www.drumtidam.info, koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s DTD (u daljnjem tekstu: Usluge).
DTD ima u svom vlasništvu i Facebook stranicu https://www.facebook.com/drumtidam
za koju vrijede ista pravila kao i za portal www.drumtidam.info
Što se nas tiče sve informacije sa DTD možete kopirati i koristiti do mile volje ako su vaše namjere dobre, ali sa željom da unaprijedimo naše i vaše poslovanje sastavili smo uvjete koristenja naših usluga i sadržaja.
Korištenjem Usluga smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.


Opis Usluga
DTD je web portal koji prenosi različite informacije vezanje uz poboljšanje kvalitete života pojedinca i društva. Informacije koje su objavljene nd DTD su različitog porijekla. Neke su preuzete s drugih stranica, neke su nam dostavljene mailom i objavljene besplatno a neke su plaćene i objavljene a neke su autorske s potpisom.
Plaćene informacije se obrađuju po postojećem cjeniku koji se nalazi ovdje http://bit.ly/13sQVSp.
Pod istim uvijetima je rješeno i objavljivanje bannera na stranicama osim Google bannera s kojim imamo poseban dogovor i te bannere ne možemo u potpunosti regulirati što će se pojaviti.


Jako važno za vas:
● svi tekstovi ostaju zauvijek na portalu, barem dok postoji Drumtidama, i ostaju vidljivi svim posjetiteljima i pretraživačima
● cijene izražene u cijeniku su vrijedne do datuma koji je naznačen nakon toga se mogu promijeniti bez najave


Jako važno za nas:
● ne radimo s kompanijama koje ubijaju životinje radi profita, prodaju cigarete, žestoki alkohol ili pornografiju kao niti sa bilo kojom političkom strankom

Obveze korisnika pri korištenju Usluga
DTD ne kontrolira sadržajkoji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.
DTD neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem informacija preuzetih sa ovih stranica.
Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja ovih internet stranica, sljedece postupke smatrati ćemo neprihvatljivim i zabranjenim:
• objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
• objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
• lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
• objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
• objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
• svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera telekomunikacijske opreme,
• prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.
DTD zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

DTD zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.
Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.


Autorska prava
Sadržaj na www.drumtidam.info zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu DTD-a ili vlasnika sadržaja.
Ukoliko korisnik smatra daje došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti DTD koristeći adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Pomoć i podrška
DTD korisnicima www.drumtidam.info ne pruža telefonsku podršku.
Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zaštita privatnosti i tajnost podataka
DTD poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.
DTD ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Linkovi na druge web-stranice
Neki od linkova na www.drumtidam.info vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom DTD-a. DTD nije odgovoran za sadržaj tih stranica.
Sadržaj DTD-a
Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove idejnih zacetnika i urednika DTD-a, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.
DTD nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na www.drumtidam.info. DTD zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.
Javno dostupan sadržaj jesav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima.
Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na www.drumtidam.info. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. DTD poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Moramo vas upozoriti:
- sve stroži su zakoni o autorskim pravima fotografija
- jako je važno nama i vama da nam pošaljete link autora-prava na fotku koju koristiti ili vaša izjava da ste je kupili ili da je vaš osobni rad ili vlasništvo.
- kazne mogu biti od 500 do 2500$ !!!
- mi se ograđujemo na način da imamo izjavu:
U slučaju da za fotografiju koju ste nam poslali uz objavu nemate prava objavljivanja a dođe nam neka tužba, opomena odgovornost prebacijemo na vas kao organizatora.
- na ovim linkovima možete birati fotografije koje nisu zaštićene autorskim pravima: PIXABAY, PDP, SXC, GOODFON, UNISPLASH

Promjene sadržaja www.drumtidam.info
DTD zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na www.drumtidam.info bez obaveze prethodne najave. DTD nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.


Ukidanje i zabrana korištenja
DTD zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja svih usluga ili sadržaja koji su dostupni na www.drumtidam.info, a bez prethodne najave i obrazloženja.
DTD ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem bilo kojih usluga ili sadržaja.


Promjene Uvjeta korištenja
DTD zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za mogućeposljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na www.drumtidam.info

Vlasništvo i financije

Drumtidam.info je u 100% vlasništvu Miljenka Bublića iz Zagreba.
Ime Drumtidam te logo i znak su autorska djela Miljenka Bublića | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Server i sigurnost: DTD je postavljen na dedicatet serveru TOTO HOST i osiguran od strane istog davatelja usluga.

drumtidam logo mali
Finacijsko poslovanje portala DTD vrši se preko udruge
DRUM-TI-DAM • Udruga za kulturu ritma
Vidovec 80 • 10000 Zagreb • gsm 095.8947720
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
• MB 2250772 • OIB 82816126643
• Žiro račun RBA: 2484008-1500187433
• IBAN HR8524840081500187433
• SWIFT RZBHHR2X