Farmica traži financijsku pomoć

Obraćam se svima koji su nam ikada pomogli. Vjerujem da o našoj Udruzi znate sve. Osim sto skrbimo o 60 pasa i jako puno maca, želimo se registrirati pri resornom Ministarstvu. No sve kreće od zemljišta. Grad je odbio suradnju, mi sa psima ne možemo na ulicu. Budući smo maleni i nemamo velika poznanstva, molimo Vas da u ovo uključite svoje poznanike, prijatelje, koji su voljni i spremni pomoći. Nalazimo se u malom slavonskom mjestu, na privatnoj parceli s koje moramo seliti. Nemamo struju, zimi ni vodu, pa pokušajte zamisliti naše zimske mjesece. Bunarska pumpa se zaledi i sve sto nam preostaje je nekoliko puta dnevno u kantama nositi vrelu vodu. Sve to radimo kad završimo s redovnim poslovima od kojih živimo i sve mora biti gotovo dok ne padne mrak jer struje nemamo.

Nedaleko nas našli smo parcelu od 35000 m2 (!!!), s izgrađenim objektom koji je legaliziran, dio je šuma, dio je voćnjak, što znaci da ćemo voće moči prodavati i na taj način zaraditi barem za dio mjesečnih troškova. Entuzijazam staje kad vidimo cijenu.

Što želimo?!
Aktivirati Vas i vaše poznanike za pomoć, sve je transparentno, parcela može glasiti i na vaše ime, samo da nam ju date na korištenje u dugogodišnji najam. Nama vlasništvo nije bitno, bitni su nam psi. Razmislite na koji način nam možete pomoć i javite se. Cijena je velika, ne znamo koliko ćemo uspjeti rušiti, no dat ćemo sve od sebe. Ljudi, ovo je možda no kill sklonište o kojem sanjamo, veliki projekt koji će zaposliti puno ljudi, spasiti puno života. Molimo Vas, razmislite o nama. Dajte nam priliku. Od ničega smo napravili puno, budite uz nas. Sve detaljne informacije šaljemo u inbox. Možda nemamo nikakve šanse…ali moramo probati

Trebamo cca 15 000 ljudi, koji će uplatiti 10kn.
Ili 3000 po 50kn.

NOVOST -uspjeli smo smanjiti cijenu na 20.000,00 eura
                 -otvorili smo namjenski račun - za kupovinu zemljišta i paypal, tako slijedi:

Udruga Farmica
IBAN: HR45 2340 0091 5109 58622
Swift (BIC) PBZGHR2X
paypal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na Vama je da ga podijelite među svim frendovima, poznanicima...i donirate kad ste u mogućnosti
VELIKA HVALA

facebook mali
farmica kolaž