Krema od ind. konoplje , Kapi od ind. konoplje, Rakija od ind. konoplje, Sapuni od ind. konoplje | ESOTERIC FEST RIJEKA

Posjetite nas u Rijeci se 22. i 23.4. na ESOTERIC FEST-u - tradicionalnom sajamu ezoterije i zdravlja...

Poklanjamo vam, uz predočenje ovog teksta, popust od 5°% na sve naše proizvode tijekom sajma :)

Proizvodi:

Krema od ind. konoplje , Kapi od ind. konoplje, Rakija od ind. konoplje, Sapuni od ind. konoplje

O nama:
OPG Mirjana Glas iz Zagreba, osnovan je 2019. godine, a osnovna djelatnost OPG-a je uzgoj industrijske konoplje. Na samom početku rada OPG-a, bavili smo se proizvodnim procesom ulja na bazi industrijske konoplje, odnosno takozvane „konopljine smole“.

Kroz daljnje istraživanje i rad na usavršavanju proizvoda, napravili smo i plasirali kapi od industrijske konoplje u različitim koncentracijama (u ovisnosti o potrebama naših konzumenata), koje sadrže 3, 5 ili 8 % industrijske konoplje, sa dozvoljenom dozom THC-a od 0,2%. Kapi se i danas sve više koriste u širokoj primjeni za sve vrste zdravstvenih tegoba, a povratne informacije naših zadovoljnih klijenata te njihovo redovno i dugoročno konzumiranje govore sve o ovom izrazito kvalitetnom proizvodu.

U posljednje dvije godine nastavili smo se baviti proizvodnjom i izradom raznih preparata na bazi industrijske konoplje koji se koriste kao dodatak prehrani te kao pomoć kod raznih zdravstvenih tegoba, sa jednim ciljem: pomoći ljudima i osvjestiti važnost i kvalitetu industrijske konoplje, kao biljke izrazito ljekovitih svojstava. Nakon pozitivnih reakcija naših konzumenata za kapi, te svjesnosti kvalitete proizvoda, započeli smo s izradom krema na bazi industrijske konoplje koja ima svenamjensku primjenu kod svih vrsta bolova i tegoba.

Danas u svom asortimanu nudimo i rakiju sa industrijskom konopljnom i medom, za koju smo dobili i srebrnu diplomu na međunarodnom natjecanju u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta, potom tu su i ekološki sapuni od industrijske konoplje s protuuplanim svojstvima, koji se koriste za svakodnevnu higijenu te pojačanje tonusa kože.

Svi naši proizvodi su visokokvalitetni, kontrolirani tijekom naše vlastite proizvodnje, a industrijska konoplja je uzgojena na našem vlastitom imanju, što je ujedno i jamstvo naše kvalitete i našeg poznatog te prepozantljivog brenda „ Kung Fu Botanics“.
Konoplja je postala dio našeg života, pa često volimo raditi i kolačiće od industrijske konoplje za blagdane i slične inovativne poklone. Svakako, tu ne mislimo stati.

Želja i misija nam je nastaviti ovaj zdrav projekt i proširiti naš postojeći OPG te otvoriti svoju Udrugu koja će imati smještajne jedinice na našem imanje te održavati razne edukativne radionice i edukacije, sve s ciljem informiranja i učenja naših klijenata o industrijskoj konoplji i njezinim svestranim dobrobitima za zdravlje čovjeka.

Za više informacija o našim proizvodima, te besplatno savjetovanje o korištenju istih sukladno vašim potrebama, stojimo vam na raspolaganju na broju telefona: 091/8940 888.

Opći podaci:
OPG Mirjana Glas
Adresa: Siget 18C
Grad: Zagreb
Županija: Zagrebačka
Telefon: 091/8940888
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

VIŠE O SAJMU.

 OPG Mirjana Glas 1

OPG Mirjana Glas 2

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦