Pozivamo Vas da sudjelujete na SAJMOVIMA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2023.

Poštovani izlagači,
Pozivamo Vas da sudjelujete na SAJMOVIMA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2023.
Središnjem nacionalnom događanju na temu hrane, zdravog življenja te povratka prirodi i zdravim stilovima života, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu u terminu od 30.11. do 3.12.2023.

Vođeni strategijom „Od polja do stola“ Sajmovi hrane i zdravog življenja nezaobilazno su mjesto susreta svih onih koji odluče živjeti kvalitetnije i u ravnoteži, a s ciljem poboljšanja kvalitete života kroz zdrave prehrambene navike. Uključuje izložbeni i stručno- popratni dio, a za cilj ima prikazati raznolikost i cjelovitost prirode koja utječe na svakodnevni život cijelog našeg društva. Sajam se sastoji od nekoliko tematski zaokruženih cjelina: Hrana, Organica, Mystic, ApiTera i Kronoplja.

Uz mnoštvo kupaca, dobavljača i poslovnih partnera, dođite i predstavite svoje usluge i ponudu putem predavanja, tečajeva i radionica. Iskoristite prisutnost na Sajmovima hrane i zdravog življenja za povezivanje s novim potencijalni kupcima i njegovanje odnosa sa postojećim klijentima, umrežavanje s ključnim akterima u serktoru, te prikupljanje važnih informacija o najnovijim trendovima i poslovnim prilikama.

U istom terminu održati će se međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGro 2023., u kojem ce sudionici prezentirati novitete poljoprivredne mehanizacije i opreme, sjemenskog asortimana, sredstva za zastitu bilja i podizanje prirodne plodnosti tla, vinogradarstva, voćarstava te inovativne tehnologije nužne za učinkovitu i održivu poljoprivredu.

Osigurajte svojoj tvrtci odlične popuste prijavom do 3.7.2023.

Na izlaganje i stručno popratni program Prijavite se ovim putem:
Ime I prezime
Tvrtka
Mail
Telefon
Napomene

Srdačno,


ZAGREBAČKI VELESAJAM d.o.o.
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb
Tel: 385 1 6503 357
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.zv.hr

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦