JASTUČIĆI ZA ZAGRIJAVANJE DIJELOVA TIJELA - ONLY HOT!

Kada hladnoća više nije Vaš problem.
Jastučići za zagrijavanje tijela, ruku i nogu ONLY HOT!
Ako ste u prošlosti hladnoću izbjegli pomoću termofora i sličnih pomagala,
danas Vam nudimo inovativnu i cjenovno prihvatljivu mogućnost –
JASTUČIĆE ZA ZAGRIJAVANJE DIJELOVA TIJELA - ONLY HOT!


Hladno Vam je? Jastučići za zagrijavanje tijela, ruku i nogu ONLY HOT su idealno rešenje za Vas!

 

Jastučići za zagrijavanje tijela, ruku i nogu ONLY HOT su inovativan proizvod namijenjen zagrijavanju tijela, ruku i nogu. U zadnjem desetljeću su dosegli veliku popularnost po čitavom Svijetu. Sada su konačno stigli i u Hrvatsku.

ŠTO SU JASTUČIĆI ZA ZAGRIJAVANJE?
Jastučići za zagrijavanje ONLY HOT su proizvod za zagrijavanje tijela koji se koristi osobito kod nižih temperatura. Predstavljaju novo i inovativno rješenje. Griju nas pomoću procesa oksidacije, u kontaktu sa kisikom se oslobađa toplina. Jastučići za ruke, noge i tijelo Vas štite od hladnoće. Jednostavni su za korištenje i neophodni za aktivnosti na otvorenom. Aktiviraju se u kontaktu sa zrakom. U samo nekoliko minuta se ugriju na udobnih 40º C, pružaju toplinu od 6 pa čak i više od 24 sata (ovisno od vrste jastučića za ugrijavanje). Pošto toplina pozitivno utječe na ljude, jastučići pozitivno utječu na ljude koji imaju slabu cirkulaciju, reumatske tegobe, menstrualne tegobe te uspješno ublažavaju stres.

DJELOVANJE
Jastučići za zagrijavanje ONLY HOT sadrže prirodne sastojke te su biorazgradljivi. Sastojci: željezo u prahu, voda, celuloza, sol, aktivni ugljik, vermikulit. Svaki jastučić za zagrijavanje ONLY HOT sadrži vrećicu, kroz koju putuje zrak. Prilikom otvaranja dođe do reakcije između zraka i željeza u prahu i pri tom se oslobađa toplina. Sol i voda – uz pomoć ugljena i vermikulita - pospješuju reakciju.

AKTIVACIJA
Jastučići za zagrijavanje se aktiviraju u kontaktu sa zrakom. Temperatura jastučića za ugrijavanje ovisi o neposrednom dotoku zraka. Za ilustraciju: jastučići za noge namijenjeni za uporabu u cipelama, gdje je manji dotok zraka, će vas grijati na ugodnih 40°C "samo" 6 sati. U slučaju da ga aktiviramo na otvorenom prostoru, može se zagrijati i do 60°C.

PRAKTIČNE INFORMACIJE
Jastučići za zagrijavanje ONLY HOT su iznimno laki i prilagodljivi, omogućuju više sati topline i izuzetno su primjereni za uporabu na otvorenom, može u rukavicama, u cipelama ili na tijelu. Jastučići za zagrijavanje ONLY HOT ne sadrže nikakvih toksičnih materijala ili drugih zdravlju i prirodi štetnih sastojaka, zato ih možemo baciti među ostali kuhinjski bio-otpad. Jastučići za zagrijavanje ONLY HOT su primjereni osobito za različite sportske aktivnosti kao što su: skijanje i snowboarding, pješačenje i planinarenje, biciklizam i kampiranje, lov i ribolov, prisustvovanje društvenim događajima (koncerti, sportske utakmice, itd.), kod vožnje sa motociklom, te kod svim aktivnostima koje se izvode kod niskih temperatura.

Svi proizvodi dostupni su ovdje.

grijac nogu

Jastučići za zagrijavanje nogu
Jastučići za zagrijavanje nogu su idealno rješenje za hladna stopala. Jastučići za zagrijavanje nogu se aktiviraju u kontaktu sa zrakom i daje toplinu neprekidno više od 6 sati. Jastučići su tanki i stanu u svaku obuću. Pogodni su za sportsku obuću, muške cipele, žensku obuću i skijaške cipele. Jer su neophodni kod suprotstavljanja hladnoći i zimskim neprilikama ih koriste vrhunski i rekreativni sportaši, lovci, ribari,... te ostali profesionalci (policija, vojska, vatrogasci,...).

grijac-ruku

Jastučići za zagrijavanje ruku
Jastučići za zagrijavanje ruku stavite u rukavice ili džep. Prikladne su za skijanje, biciklizam i za svakog tko želi uživati u prirodi i u hladnim danima. Jastučići za grijanje ruku se aktiviraju u kontaktu sa zrakom i pružaju toplinu neprekidno više od 7 sati

grijac-tijela

Jastučići za zagrijavanje tijela
Jastučići za zagrijavanje tijela koji neprekidno daje toplinu više od 24 sata. Staviti ga možemo u džepove, torbu, vreću za spavanje ili čak ispod guzice kada pratimo sportske događaje na otvorenom. Jastučić za ugrijavanje se aktivira u kontaktu sa zrakom.
Jastučići pozitivno utječu na ljude koji imaju slabu cirkulaciju, reumatske tegobe, menstrualne tegobe te uspješno ublažavaju stres.

“MITRA” proizvodnja, usluge i trgovina
Tatjana Vuzem, Gorjani Sutinksi 44, Radoboj
www.mitra-trgovina.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
049 349 012, 091 349 0127