Spavaju li ribe?

Članovi Tigar teatra

Vrlo važna obavijest svima starijima od 11 godina!

U nedjelju 28. listopada 2018. s početkom u 19.30 zagrebačka Mala scena bit će mjesto odigravanja nesvakidašnjeg kazališnog događaja otvorenog sve one koji imaju 11 i više godina. Predstava Spavaju li ribe? u režiji Roberta Raponje, izvedbi Vjere Vidov i produkciji Tigar teatra na malu scenu dovodi veliku temu. Nastala prema istoimenom tekstu Jensa Ratschkea, predstava otvara bolnu temu smrti člana obitelji.

Što se sve događa u našim mislima jednom kada izgubimo blisku osobu? Možemo li zaustaviti misli ili smo, baš poput spavajućih riba, u stalnom misaonom pokretu? Pitanja su to na koja postavljaju djeca, a od odraslih se očekuju da pronađu odgovor. Autorski tim na premijeru poziva svu djecu stariju od 11 godina, tinejdžere, mlade, odrasle srednjih godina, starije i najstarije dobi, sve one koji misle i postavljaju pitanja, a pritom ih zanima vjerodostojan odgovor na pitanje spavaju li ribe!

Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 26. listopada 2018. u 16 sati. Ulaz na premijeru je besplatan.

Foto PIXABAY