Posljednja izvedba: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)

Četvrtak 25.05. od 20h - Bulldog Pub (Bogovićeva 6)

Prva ikada cjelovečernja predstava jednog regionalnog stand-up komičara konačno odlazi - U MIROVINU! Nakon 13 godina, u kojima se priča pod nazivom S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) pred publikom ukazala par stotina puta, geografski - od Vancouvera sve do Tasmanije, pa od Moskva do Lisabona i širom cijele bivše Juge... vrijeme je za zasluženu penziju!

Ovo je zadnja prilika za sve vas koji ste, iz bilo kojeg razloga, propustili vidjeti Pedju u ovoj akciji ili za one među vama koji biste se još jednom podsjetili - prije nego ova priča zauvijek nestane s pozornica...i sve to baš na Dan mladosti (tko ga se sjeća, naravno!).

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

– ‘Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.
– Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
– Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?
– Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
– Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
– A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Više o komičaru, pioniru i veteranu regionalne scene>>> www.PedjaBajovic.com

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦