4...3...2...1...

Ako niste znali, već neko vrijeme sam na pohodu da postanem prvi svjetski stand-up komičar koji će nastupiti u SVIM europskim zemljama (LifeBuzz tekst) i sretan da sam da ću ga napokon postići!

U prethodnim mjesecima to su bili nastupi u Moldovi, Andori, Barceloni, Tbilisiju, Istanbulu... a usput sam uspio skoknuti i do Sarajeva.

Ostalo je još samo 4 zemlje za posjetiti u sljedećim mjesecima (držite mi fige), ali u međuvremenu nastavljam seriju nastupa na svojoj omiljenoj gradskoj točki - onoj iznad Zagreba!

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, garantiram odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta!

Ovo će biti šesta izvedba, nakon pet RASPRODANIH!

Ulaznica uključuje i pristup vidikovcu na vrhu tornja na Sljemenu sa spektakularnim zalaskom sunca i noćim pogledom, pa vas pozivamo da dođete već oko 19h! Show kreće nakon zalaska, ne prije 20:30h...

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC i ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš!

Pa, izvol’te…

Tu je link na ulaznice

Vidimo se!
Pedja

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam