Davanje Zvuka svome Dahu na DIDGERIDOOu

Dobar dan!
Pozivam vas sve željne davanja Zvuka svome Dahu na DIDGERIDOO radionicu 8. 2. 2014. u 11h u Ateljeu Owl, Vlaška 81a

Ne sjećam se više koliko je prošlo od moje zadnje radionice u Hr. Možda pet godina. U međuvremenu sam puno putovao i davao nebrojene radionice u inozemstvu. U međuvremenu sam također doživio puno o prirodi našeg daha koji se kroz cijev transformira u zvuk.

 

Želim raditi s polaznicima radionice bez obzira na njihov didgeridoo uzrast. Bez obzira imaju li instrument ili ne. Bez obzira na dob, spol, generaciju, degenreaciju... sve to je nebitno u odnosu na centar koji je u tijelu, centar koji puni i prazni naša pluća i daje tome zvuk. To svi imamo. To nema veze s "talentom za muziku". To ima veze s ravnotežom daha i tijela koje se u jednosti ostvaruju i na naše mogućnosti izražavanja kroz tu ravnotežu. Tome bih se ja posvetio na radionici!
Ako to sročim nešto konkretnijim jezikom, bavit ćemo se;
- osvještavanjem tijela koje svira
- osnovama jakog, punog i čistog tona
- oblikovanjem tona preko harmonika
- osnovnim pokretima tijela koje stvaraju Ton i Oblik
- osnovnim ritmom koji s lakoćom nastaje iz tijela
- disanjem kroz dva osnovna principa i time ostvarivanjem "cirkularnog disanja"
- svim ostalim vezanim uz didgeridoo što budu vaša pitanja

Napomena: Nećemo se baviti ovime..., osim ako ne bude direktnih pitanja o tome!

Napomena br 2. Strahovi i tjeskoba i druge pizzdarije obuzimaju naše misli i tijelo i mijenjaju naše disanje. Strah i pravilan dah ne mogu istovremeno koegzistirati u tijelu. Iz mojeg malog iskustva, do pravilnog disanja je teško doći samo preko misli. Didgeridoo je poput kozmičke poluge, pajsera za otvaranje uma i tijela, ubacivanje daha i izbacivanje svog tog mentalnog dreka van, izvan orbite, u bezprostor, tamo gdje ono više nema smisla i raspada se. TO je didgeridoo! Tako da ako imate strahove, pa i strah od ove radionice, onda je ovo radionica za vas!!!

Radionica u trajanju od 4h s pauzama za smijanje i pišanje dešava se u prekrasnom ateljeu Lidie Boševski, Vlaška 81a. Sudjelovanje na radionici potkrijepite sa 150 kn u znak podrške, pojavite se u 10:45 u ateljeu OWL, Vlaška 81a, a OBAVEZNO se prijavite na mejl: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj 098 77 44 59

Didgeridoo dobijete na korištenje na radionici, ali ako imate svoj, dopriponesite.

Du

Facebook događaj

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: