Radionica crtanja i slikanja za odrasle

Likovna radionica crtanja I slikanja osmišljna je kao detaljno vođenje polaznika kroz rad prema različitim modelima (stolice, mrtve prirode, gipsani I drveni modeli, draperije tkanina, različite kombinacije navedenog itd) u svrhu savladavanja perspektive, proporcije, teksture, odnosa svjetla I sjene do kolorističke modulacije.

Tehnika crtanja su olovka I ugljen a tehnika slikanja akrilne vodene boje i akvarel.

U procesu rada bitna je I osobna kreativna interpretacija u svrhu razvijanja vlastitog likovnog izraza I preferenci kroz zakonitosti vizualnog jezika I navedenih tehnika.

Grupe su male (do 3 polaznika) što omogućuje individualan odnos sa svakim polaznikom u skladu sa njegovim interesima, potrebama I tempom rada uključujući I eventualne dodatne sadržaje kao što je priprema za upis na likovnu akademiju ili sličnu instituciju, istraživanje ilustracije I dizajna kao likovnosti koja se veže za tekst ili namjenu, dodatne tehnike po želji kao što su npr. kolaž, digitalna obrada I intervencije.
Polaznici mogu donjeti i svoje motive na isprintanim fotografijama, npr u svrhu slikanja portreta.

Prostor radionice se nalazi u zapadnom dijelu centra Zagreba, intiman je, svjetao, radi se opušeno, uz kavu ili čaj koji se polaznicima nude gratis.

Voditeljica Ana Kadoić je završila Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu (zvanje profesora likovne kulture) I poslijediplomski studij na Kraljevskoj akademiji u Amsterdamu.

Iskustvo metodike rada s ljudima stekla je kroz rad u brojnim edukacijskim ustanovama I programima. Izlagala je na brojnim samostalnim I skupnim izložbama.

Kao samostalna umjetnica bavi se ilustracijom I animiranim filmom za djecu.

Likovna radionica je projekt putem kojega rado I sa užitkom prenosi svo stečeno znanje I iskustvo a razmjena koja se događa sa polaznicima obogaćuje I njezin kreativni proces.

Cijena paketa od 1 x 2 puna sata tjedno kroz dva mjeseca iznosi 124 eura (plativo u 2 mjesečna obroka) I uključuje sav potreban materijal.

Mogući pojedinačni (drop in) dolasci, cijena 18 eura I individualna poduka po dogovoru, cijena 20 eura

Budući da se ne radi o zaokruženom programu koji ima početak I kraj, polaznici se mogu pridružiti u bilo kojem trenutku I pratiti svoj individualan tempo I interes.

Postojeći termini: ponedjeljkom 10 - 12, 17-19 i 19-21
otvorene opcije za formiranje novih termina

lokacija: ulica Republike Austrije 1, Zagreb, 1. kat
kontakt: Ana Kadoić 098 9554898 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Ana Kadoic crtanje 2

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦