Snimanje aure i čakri aura kamerom u Zagrebu i Rijeci

NADOLAZEĆI TERMINI:
Zagreb 11.06., 12.06. i 13.06. 

Specijalizirana kamera s bio senzorom snima stanje vaših čakri i 640 različitih kombinacija boja aure. Snimanje traje 2 do 3 minute i tokom tog vremena na ekranu se pokazuju u realnom vremenu pokazatelji vaše aure i možete vidjeti fluktuacije u vašem polju. Vidjet ćete dominantnu boju svoje aure i sve eventualne mješavine boja koje se mogu vidjeti. Svaka boja predstavlja energetski dio vašeg karaktera, vaše psihe i vašeg životnog okruženja.

Biosenzor preko vaše ruke očitava stanje vaše aure i čakri

Snimanje aura kamerom biosenzor

Prema dominantnoj boji aure možete saznati što vas veseli u životu, kakav posao vam najviše odgovara, s kakvim partnerom možete ostvariti harmoničan odnos i koje su vaše najveće potrebe.
Boje aure povezane su s bojama čakri, te svatko ima dominantnu boju koja se nalazi u središnjem dijelu vaše aure. Aura može biti i višebojna, što znači da imate više aspekata osobnosti koje želite svakodnevno živjeti. Kada vaša duša ostvari svoju svrhu u određenoj boji aure i više joj takve karakteristike osobnosti nisu potrebne, onda vaša aura može promijeniti boju. 

Snimanje aura kamerom aura

Ako je vaša aura u jasnoj i svijetloj boji, onda je to znak da živite svoju boju i uživate u onome što jeste. Ako ste u zatamnjenoj, mračnoj i rupičastoj auri to znači da negdje gubite svoju energiju i ravnotežu, te ne živite svoju autentičnost. Neravnotežu u auri možete iscijeliti, a prijedloge će vam dati naš tim na stručnom objašnjenju vaše snimke.

Ako imate…
• crvenu auru, bit ćete jako fizički aktivni i imat ćete visok seksualni nagon
• narančastu auru, imat ćete jaku umjetničku crtu čak i ako radite u banci
• žutu auru, očaravat ćete ljude svojim intelektom i često previše analizirati
• zelenu auru, rođeni ste učitelji i treba vam barem sat vremena ljenčarenja dnevno
• plavu auru, rođeni ste iscjelitelji i često ćete zaboraviti na svoje potrebe
• indigo auru, imat ćete bajkoviti unutarnji svijet kojeg rijetko dijelite s drugima
• ljubičastu auru, imat ćete čarobnu maštu i teško ćete stajati čvrsto na zemlji
• bijelu auru, duboko ćete preispitivati smisao života u potrazi za prosvjetljenjem

Snimanje aura kamerom čakrejpg

Snimka aura kamerom jasno pokazuje stanje svake od vaših sedam čakri. Čakre su energetski centri koji su vaša poveznica između duhovnog i fizičkog svijeta. Djeluju kao vrtlozi koji primaju u sebe životnu energiju iz kozmosa te ju integriraju i izražavaju u različitim područjima našeg života. Zašto nastaju blokade u pojedinoj čakri i kako možete na njima raditi, objasnit će vam naše stručno osoblje.

Svaka neravnoteža u čakrama se ogleda u neravnoteži u duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom aspektu života. Rad na čakrama podiže vašu vibraciju i stvara protok energije izobilja u vašem životu.

Snimanje aura kamerom shema

IZVJEŠTAJ:
Nakon snimanja ovaj sustav iz svih dobivenih podataka generira izvještaj na 23 stranice – s tekstovima, grafovima i drugim pokazateljima različitih aspekata naših, dosad samo rijetkima vidljivih, suptilnih tijela. Izvješće uključuje i savjete i preporuke za unaprjeđenje različitih životnih područja, izvedene individualno iz slike svake pojedine osobe.

STRUČNO OBJAŠNJENJE:
Nakon što dobijete izvještaj slijedi stručno objašnjenje. Naše osoblje će s vama provesti 20 – 25 minuta i objasniti vam cijelo izvješće i sve grafove i pokazatelje, kako biste lakše shvatili dobivene podatke i znali što vam je činiti u životu. Također možete ih pitati i za savjete i preporuke konkretno za vas individualno.

Kroz stručno objašnjenje dobit ćete analizu svake čakre i konkretne prijedloge što možete napraviti da poboljšate svoje čakre.

Snimanje aura kamerom izvještaj

TERMIN:
Jedan termin je 30 minuta i sami birate termin koji želite na donjoj prijavnici. Prijava termina je obavezna.
Provjerite svoje tjelesno, duševno i duhovno zdravlje i snagu, poduzmite prave korake ka općoj harmoniji – svijet će Vam biti zahvalan! :)

CIJENA:
• Snimanje + izvještaj na 23 stranice u boji + stručno objašnjenje = 62€
• Samo snimanje + izvještaj = 53€
• Samo snimanje = 44€

TERMINI:
1. Zagreb 27.03. i 28.03. od 14:00 do 20:00
2. Zagreb 22.04. i 23.04. od 14:00 do 20:00
3. Rijeka 27.04. od 10:00 do 19:00
4. Rijeka 01.06. od 10:00 do 19:00
5. Zagreb 11.06., 12.06. i 13.06. od 14:00 do 20:00

LOKACIJA SNIMANJA ZAGREB:
Theta Centar
Okićka 25
10 000 Zagreb

LOKACIJA SNIMANJA RIJEKA:
Theta Centar
Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
51 000 Rijeka

REGISTRACIJA:
Preko donje prijavnice.....

Snimanje aura kamerom logo

 

Prijavnica za snimanje Aura kamerom


 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦