Predavanje o shiatsu i demonstracija tretmana!

Utorak 21.03. Samoborska cesta 114, Zagreb s početkom u 18 sati
Dođite na predavanje o shiatsuu... Doznat ćete sve o ovom umijeću rada na tijelu, kako istinski i svjestan shiatsu dodir djeluje na naše tijelo, emocije i dušu, što nam donosi u osobnom i svakodnevnom životu; saznat ćete zašto shiatsu nije masaža i kako se postaje shiatsu praktičar; osim demonstracije shiatsu tretmana na polaznicima predavanja, upoznat ćemo vas s POČETNIM SHIATSU SEMINAROM!


Koliko je shiatsu poznat govori i činjenica da u Švicarskoj liječnici upućuju klijente na shiatsu tretmane, učinkovite kod rješavanja problema umora i malaksalosti, tjeskobe, nemira i drugih problema izazvanih svakodnevnim stresom i napetostima svakodnevnog života. U švicarskoj shiatsu je partner medicini.

Europska unija je 1997. godine priznala shiatsu među osam drugih metoda nekonvencionalne medicine i podržala rad i istraživanje o djelotvornosti tih metoda podrške zdravlju.
Predavač: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj
Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz
Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman
Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

Edukacija i suradnja sa svjetski poznatim učiteljima Shiatsua, Shin Taia, QBW® -a: Christian Schnabl, Thomas Prett, Saul Goodman, Shizuko Jamamoto, te Dirk Oellibrandt/Tao Yoga/, Burgi Sedlak /Pranic Healing/.

Prijave putem linka: PRIJAVA