Besplatno uvodno predavanje Duhovna tradicija Inka - Online

Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača. Ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju duhovna tradiciju.

Ovi potomci Inka, indijanci plemena Q’ero, imaju bogatu duhovnu tradiciju koja se prenosi iz generacije u generaciju. Duboko su povezani s prirodom i čuvari su Inka proročanstva.

Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu. Sada svoje znanje dijele sa svijetom, jer se nalazimo u vremenu velikih planetarnih i energetskih promjena.

Kroz ovo uvodno predavanje upoznati ċete se s glavnim principima misticizma Inka tradicije i saznati više o radionicama Inka šamanizma.
Termin: 06.06.2023 19:00 – 20:15
Predavanje se održava preko programa Zoom.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje 24 sata prije početka predavanja.
Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obveznu prijavu OVDJE

Predavačica:
Mirela Vukman Neylan je inicirana Inka svećenica a učila je direktno od Q’ero majstora. Učila je od Juana Nuñez del Prado i imala dvije Hatun Karpay „Velike inicijacije” u Peru-u gdje je radila s Q’ero Majstora. Tijekom posljednjih 25 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Ona je terapeut kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), šamanski praktičar, zvukoterapeut i iscjeljitelj
https://heartmedicine.co.uk/hr/home-hr
Facebook: https://www.facebook.com/heartmedicine.uk


 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦