Vijesti

vertical horizontal
 • Javna tribina prije oslobođenja konoplje

  POZIVNICAJavna tribina: Zovi čovika!Finalni event prije oslobođenja konoplje

  Opširnije...

 • SOS ZA OZANU

  Dragi prijatelji,dosad smo Vas molili da zajedno s nama pomognete beskućnicima i potrebitima, ovog puta naša je OZANA jedna od njih. Zbog kompleksne situacije u državi i gradu, na račun OZANE nisu uplaćena očekivana, potrebna sredstva za naš rad i opstanak, pa je tako održivost našeg predškolskog...

  Opširnije...

 • Knjiga o anksioznosti i napadima panike / Nepodnošljiva lakoća strahovanja

  "Knjiga koju predstavljam nastajala je godinama. Kao i svaka knjiga ili projekt pojavila se kao ideja koja bi već u idućem trenutku odlepršala. Pa se vraćala periodički u moj um kao mali leptir koji povremeno proleti veselo i bezbrižno kroz misli, čisto da ga primijetiš. Da ne zaboraviš na njega i...

  Opširnije...

 • Izložba "Cirque Ceramic" Agate Lučić u KIOSKU!

  Otvorenje izložbe Cirque Ceramicautorice Agate Lučić, zakazano je za petak, 5. lipnja u 19:00 notvorenom ispred KIOSKA ( istočni izlaz/ulaz u SC), uz sve mjere preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite. Izložba je otvorena do 10. srpnja, radnim danom (pon-pet), od 10:00 do 20:00.

  Opširnije...

 • SVE BIO JE RITAM | BORIS LEINER

  Nezaustavljiva sila Leinerovog ritma isprepletena scenama razuzdanog rock'n'roll života otkriva dosad nepoznatu stranu najvažnijih protagonista novog vala.

  Opširnije...

 • Poziv na predavanje o konoplji

  Pozdrav svima!!!Ako ste blizu Slunja ovog četvrtka 28.5.2020. dođite na predavanje. Što je konoplja, kako je uzgajati i plasirati na tržište, samo su neka od pitanja čije odgovore možete potražiti na predavanju u organizaciji Centra za istraživanje društva u Slunju.

  Opširnije...

 • Terapija spavanja

  Klub Duhovnosti Ruke Dore duhovne održat će uvodnu riječ o Terapiji spavanja koja je namijenjena osobama koje imaju poremećaj spavanja ili preaktivnu proizvodnju adrenalina u tijelu. Ujedno će se zaprimati i prijave za terapiju za period od 6 do 9 mjeseca 2020.

  Opširnije...

 • Predavanje: Meditacija za Zemlju

  Klub Duhovnosti Ruke Dore duhovne održat će uvodnu riječ o Meditaciji za Zemlju Novog svijeta kao interaktivnoj aktivnosti od obostrane koristi u kojoj čovjek nije žrtva budućih aktivnosti Zemlje nego akter. Termin: 22.5.2020. u 18:00h

  Opširnije...

 • DJEMBE PRIRUČNIK → samo 60 kn

  Autor: Krešimir OreškiPriručnik je namijenjen djembistima i perkusionistima svih levela, od apsolutnih početnika do naprednih svirača. Uz priručnik idu 2 CD-a: na prvom CD-u snimljene su sve vježbe iz priručnika, a na drugom CD-u nalaze se 32 zapadno-afrička ritma iz priručnika sa svim dionicama i solima.

  Opširnije...

 • VAŽNA OBAVIJEST ZA FACEBOOK KORISNIKE!

  Dragi naši, zbog trenutne cenzure medija vezano uz alternativne informacije glede korona virusa, Facebook je ograničio doseg našeg portala.

  Opširnije...

 • ZATVOREN Otvoreni ormar !!!!

  Ljudi,neke sigurno već znate, ali zbog manjka mobilnosti i viska online informacija ovih dana možda do mnogih i nije došlo, pa pišem jer se tiče svih nas: Otvoreni ormar na Kvatriću je zatvoren.

  Opširnije...

 • Alternativni oglasni centar

  Pomno prateći što se događa na području elektronskog oglašavanja odlučili smo postaviti i razviti jedan jedinstveni prostor za oglašavanje sa slikovnim porukama. U osnovi je jednostavan i ne puno drugačiji od npr. Google oglasa ali energetski je povezaniji.

  Opširnije...

 • Negativni odnosi - Energetski vampiri

  Sve oko nas je energija, mi smo energija, sva izlječenja, transformacije događaju se na energetskoj razini. Razina naše energije mjeri se po tome kako se osjećamo, koliko postižemo i koliko smo zadovoljni. Sve što nas okružuje utječe na naš energetski potencijal. Veliki broj ljudi prestane živjeti u skladu...

  Opširnije...

 • Zaljubi se u svoj život - Priručnik savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje.

  #ostanidoma POPUST 20% na knjigu i karte "Zaljubi se u svoj život" Ivane Novačić Priručnik savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje i energetskih Vorteks mandala karata.

  Opširnije...

 • Predavanje povodom Dana planeta Zemlje

  Povodom 50. obljetnice Dana planeta Zemlje Prijatelji životinja organiziraju online izlaganje Kada hrana koju jedemo košta Zemlju, svi plaćamo cijenu

  Opširnije...

Iz hrvatske

Predavanja

 
 

Zanimljivosti

 
 

Obavijesti