Retreat CJELOVITOSTI

Mateja Tomšič Akengen & Ljubica Vitlov Boban
Otok Rava, od petka, 05.07. do četvrtka, 11.07.2019.
Retreat Cjelovitosti čine elementi, koji su već sami po sebi garancija dubokih transformacijskih procesa:

Prvo je vaš osobni nemjerljivi potencijal, kojeg nosi vaš duboki duhovni JA i kojeg ste imali već prije rođenja u ovom materijalnom svijetu. JA nosi svu memoriju iskustva, čovjekove neograničene mogućnosti, duhovnu esenciju i misiju za ovaj život, iskustva, učenja koja su usidrena u našoj podsvijesti, genetski prenesene blokade, strah, ograničenja. Usidrava nas u igranje uloga i ponavljanje ograničenih obrazaca u životu. Na intenzivnom radu, kao što je ovaj Retreat Cjelovitosti, doživjet će se transformacijski procesi, kojima će se skinuti premala koža, kao zmija. Osjetiti ćemo i približiti se tome, tko mi stvarno jesmo i za što smo sposobni.

Drugi element Retreata je dodir s okruženjem – malim rajem na Ravi. Dalmatinski otok koji pršti nedirnutom – skoro pa divljoj (pitomo divljoj) prirodi. Robinzonska kuća u uvali ima intimni ambijent, otok vibrira neko drugo vrijeme, daleko od utjecaja civilizacije i masovnog turizma. Sami sa suncem, morem, biljem, dugim šetnjama po otoku i ponekim posjetom dupina.

Učiteljica Yoge Ljubica, sa pažnjom će se pobrinuti da se svaki sudionik ponovno poveže sa vlastitom sviješću, dahom i tijelom, kroz yogu. Sa istom pažnjom će se pobrinuti i za zdravu vegetarijansku prehranu, kojom ćemo pročistiti naše tijelo da može biti zdrav nositelj i svetište naše duše.

Šamanka Akengen asistirat će vam u intenzivnom duhovnom radu. Širok spektar njezinih terapeutskih znanja i razumijevanja ljudske sudbine, duše, podsvijesti i prirode bit će usmjeren u SINKRONIZACIJU UNUTRAŠNJEG I VANJSKOG KARAKTERA. Ono što mi jesmo iznutra i ono što mislimo da jesmo. Ono što nosimo u sebi i ono što pokazujemo na vani. Onoga što možemo i onoga što od toga stvarno radimo. Radi cjelovito: sa tijelom, umom, emocijama i duhovnim; s prošlosti, sadašnjosti i budućnosti; sa svjesnim i nesvjesnim.

Radit ćemo posebno na temama:
- Osvještavanje naših unutrašnjih potencijala i osobne snage
Što nosi naše duhovno bistvo; uvid u naše duhovno bistvo, koje je nositelj naše sudbine (meditacija, rituali, terapeutske šamanske tehnike i divinacija)
Buđenje komunikacije uma/svjesnog sa duhovnim bistvom
Vraćanje sposobnosti iz prošlih života, rad s podsvjesnim (individualnim i kolektivnim) za unos zdravih vibracija i stanja (radost i strast istraživanja života, hrabrost akcije, opuštenost samopouzdanja)
Rituali za sinkronizaciju našeg duhovnog potencijala i unutrašnjeg karaktera s vanjskim karakterom (pranje Orija, rad s arhetipom energije Ešu, procesi otklanjanja polarnosti)
Sinkronizacija tijela, uma, emocija i duhovnog; čišćenje blokada, koje su unesene genetski i iskustveno; transformacijski procesi za rad s podsviješću i sa zapisima koji su u energetskom polju tijela
Rad s arhetipovima energija za čišćenje i aktiviranje transformacijskih procesa, kojima ćemo kao zmija skinuti premalu kožu i približiti se tome, tko mi stvarno jesmo i za što smo sposobni
Procesi usmjereni upoznavanju našeg osobnog pravog ritma i djelovanja
Samopouzdanje i emotivna stabilnost kao preduvjet da izrazimo svoje talente

Broj polaznika je ograničen.
Cijena Retreata je 590 eura
U cijenu je uključen prijevoz od luke Rava do kuće (dvosmjerno), smještaj, hrana i program.
Prijava vrijedi uz uplatu akontacije od 1000 kn.

Kontakt: +385 95 596 0279